Сексът е неразделна част от живота на всяка двойка. Понякога

...
Сексът е неразделна част от живота на всяка двойка. Понякога
Коментари Харесай

5 палави игри за разнообразяване на сексуалния живот

Сексът е неразделна част от живота на всяка двойка. Понякога обаче физическата фамилиарност не носи наслада, тъй като се е трансформирала в скучна и ежедневна рутина. Със сигурност доста дами си задават въпроса по какъв начин да накарат индивида до себе си да губи мозъка си всякога, когато прекрачва прага на спалнята. Специалистите считат, че ключът към щастливия съкровен живот е разнообразието. Е, и още няколко неща, с които не всяка дама е наясно.

Сексът не е единствено акт. Понякога любовната игра може да стартира доста преди този миг и да удължи удоволствието, написа " Блиц ". Вижте малко повече за това по какъв начин да омагьосате колегата си, с цел да да ви желае непрестанно:
Игра на непознати
Ако не сте си играли на нещо сходно, несъмнено би трябвало да поправите грешката доста бързо! В авансово избран ден се срещнете в кафене или на някакво друго публично място и се запознайте още веднъж. Тази игра е доста красива, тъй като можете да се визиите в нов облик: сложете си дълга руса перука, високи токчета и елегантна рокля или пък се престорете на тийнейджърка, неотдавна приключила учебно заведение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР