Сексът е неделима част от нашия живот. Обичаме да мислим

...
Сексът е неделима част от нашия живот. Обичаме да мислим
Коментари Харесай

ТЕСТ: Каква си в леглото - порядъчна дама или смела изследов...

Сексът е неделима част от нашия живот. Обичаме да мислим за него, обичаме да приказваме (и пишем) за него, обичаме да го вършим... 

Искаме да ти разкрием шестте съществени секс вида, които психолозите разграничават, а това бързо, просто и занимателно врачуване по картинки ще ти помогне да схванеш по-добре самата себе си, съгласно Edna, като по този метод ще окажеш помощ и на твоя съкровен сътрудник да ти достави още по-голямо наслаждение.

Разгледай добре този колаж и избери мястото, където би прекарала нощта с най-голямо наслаждение:

 спалня тест легло

А в този момент виж кой полов профил подхожда на номера на картинката, която си показала:

1. Готова на всичко за обичания

Ти обичаш да доставяш наслаждение и се възбуждаш единствено при мисълта за одобрителната усмивка на твоя господин, когато за следващ път поемаш самодейността. Това е прелестно, само че не забравяй, че твоето тяло също заслужава внимание. Може би към момента не се чувстваш задоволително комофртно с концепцията да помолиш да  " ти върне оралната услуга ", само че към този момент е извънредно време да се престрашиш. Определено го заслужаваш.

2. Сексът като отдушник

За теб сексът е метод да освободиш напрежението, да изгориш калории и да се приготвиш за прекрасен сън. Графикът ти е напълнен, имаш толкоз доста неща, за които да мислиш, а оргазмът е съвършеното натурално успокоително. Звучи разумно, нали? Само че не забравяй, че за секс за нужни двама - от време на време си толкоз съсредоточена върху твоите мисли и чувства, че забравяш да обърнеш внимание на колегата си. Разкрий прочувствената си страна и се концентрирай повече върху интимността, а освен върху физическото наслаждение.

3. Секс като на кино

Ти, блага, не просто правиш секс, ти правиш обич. Освен първичното физическо привличане, от дълго време си наясно, че като жена имаш потребност и заслужаваш много повече. Дотук сме съгласни с всичко, само че внимавай с високите упования - не всяко ново запознанство има потенциал да прерасне в баснословен романс и не всяко интимно прекарване би трябвало да е като от американски сексуален разказ. Остани вярна на себе си и фантазиите си, само че не забравяй понякога да правиш крачка на обратно и да си сверяваш вътрешния компас с действителността.

4. Госпожица Порядъчна

Първо, би трябвало да си в въодушевление. Второ, лампата би трябвало да е изгасена. Трето, авансово си проверила дали имаш неприятен мирис или някое косъмче, което се е скрило от епилатора. Проверката е сполучлива, продължаваме по проект. Не прекаляваш ли обаче с контрола над обстановката?

Ако думите  " секс ", " пенис " и " оргазъм " те карат да се чувстваш неудбно, в случай че се самообвиняваш, че не можеш да задоволиш колегата си, в случай че си прекомерно самокритична, би трябвало съществено да поработиш върху нарушената естетика в твоя вътрешен свят. Вместо да браниш със зъби и нокти предразсъдъците си, започни да използваш зъби и нокти сред чаршафите и не се опасявай да се нацапаш (и в директен, и в метафоричен смисъл).

5. Секс премеждие

Ти си смела дама и обичаш да изследваш нови места (както нови туристически дестинации, по този начин и нови точки на наслаждение по тялото ти). Помни, че не всичко би трябвало да бъде съвършено. Понякога може и да не се представиш по най-хубавия метод или упованията ти може и да се разминат с действителността. Понякога няма да успееш да застанеш в вярната поза от първия път, тялото ти ще издаде чудноват тон или няма да утвърди нещо, което си уверена, че би трябвало да опиташ.

Сексът не би трябвало да е постоянно трогателен и друг - от време на време това, от което имаш потребност, не е многообразие и адраналин, а сигурност, доверие и баланс. 

6. Сексът не е това, което беше

За теб интимността е допиране до божественото, нещо, което ни изпълва със смисъл и ни кара да се усещаме по този начин, като че ли няма невъзможни неща. Тъкмо затова не обичаш да си губиш времето с неправилните хора, които не знаят какво желаят и не те карат да се чувстваш задоволително мечтана и обичана. Сърцето ти и тялото си за предопределени единствено за тези, с които в действителност можеш да се свържеш и да почувстваш близки на надълбоко духовно равнище. И въпреки всичко, бъди наясно, че не всеки споделя тази дефиниция на секса и може да те разочарова. 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР