Сексът е много важна част от всяка връзка, но не

...
Сексът е много важна част от всяка връзка, но не
Коментари Харесай

Как да се сближим след секс

Сексът е доста значима част от всяка връзка, само че не би трябвало да забравяме, че не всичко е секс. Често се случва след него да не знаем какво да си кажем с колегата си или просто да заспим.

Е, в случай че е било маратон, е простено, само че в останалите случаи би трябвало да се опитваме да се сближим с другия. За тези, които не обичат да се гушкат след секс, има и други способи.

Уют

След като сексът завърши, не е наложително да ставаме от леглото. Може да понижим осветлението, да се разположим комфортно и да си пуснем филм. Ако прожекцията няма по какъв начин да се реализира, може просто да легнем до колегата си и да четем книга - работи сближаващо също.

Душ

 Снимка 329337

Вземането на душ с колегата след секс е много добра концепция. Така ще се освежим, а и може да пренесем заниманията от леглото под течащата вода.

Разговор

Говоренето след секс може да бъде доста потребно. Може да споделим какво ни тревожи, какви проекти имаме и по този начин нататък. Но, като цяло, всяка тематика, която ще ни сближи с колегата, е добра концепция.

Забавление

 Снимка 329338

Гореизброените неща може да осъществим в тъкмо този ред, след което да се отдадем на малко развлечение. Това може да включва неща като настолни и ролеви игри, карти и каквото още се сетим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР