Сексът е гореща игра. Той ви кара да се потите,

...
Сексът е гореща игра. Той ви кара да се потите,
Коментари Харесай

Позите, Които Правят Фитнеса Излишен

Сексът е гореща игра. Той ви кара да се потите, да се движите, да изразявате желанието си посредством дейности, които ви карат да горите и калории! Прекрасно! Сексът може да бъде средство и за намаляване. Има някои секс пози, за чието осъществяване се изискват малко повече старания, което ги прави превъзходен метод да се вталите. Ето кои са те!

Прави
Липсата на пространство и уединение в персоналния живот и дома значи да си своеволен в килера или зад вратата на спалнята. Правостоящата секс поза има няколко изгоди за фитнес фигурата ви, тъй като при нея вземат участие малко повече мускулни групи, в сравнение с в легнало състояние. Мускулите на краката, ръцете и корема се стягат, а с цел да стане това допустимо е нужна по-голяма устойчивост! Затова – упражнявайте се!

Лотос
При тази поза се реализира оптималната фамилиарност сред сътрудниците, тъй като вплитането на телата става доста компактно. Мъжът сяда със скръстени крайници, дамата сяда в скута му, като вплита крайници към кръста му. Поза лотос наподобява по този начин, като че ли не изисква доста старания за осъществяване, поради седналото състояние, само че това не е по този начин. Тя подтиква бедрените и тазовите мускули, като стяга дупето ви.

Кучешката
Това е една от най-популярните пози, която провокира и най-силен оргазъм и по тази причина е обичана на доста двойки. Лесно се подтиква G-точката на дамите, а стесняването на тазовите мускули при тази поза задоволява мъжете оптимално. Мускулите на бедрата и седалището се укрепват, квадрицепсите също.

Каубойката
Тази поза е една от обичаните на дамите, тъй като контролът е в техните ръце. При тази поза се заздравяват коремните мускули, както тазовите и бедрените. Тази поза служи отлично за подсилване издръжливостта на мускулите на краката.

Ножици
Поза „ ножици “ подтиква мускулите по вътрешната страна на бедрата, чието намаляване постоянно е причина за провисване на кожата на бедрата. При останалите пози придвижване и стягане на тази част на краката липсва.

Мисионерската
Най-стандартната секс поза се оказва потребна за изгарянето на калории. При нея присъединяване взимат мускулите на дупето, таза, долната част на гърба и краката.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР