Сексът е едно от най-приятните преживявания, които се случват между

...
Сексът е едно от най-приятните преживявания, които се случват между
Коментари Харесай

Шест неща за незабравим секс, от които се нуждае всяка жена

Сексът е едно от най-приятните прекарвания, които се случват сред двама души. Той ни оказва помощ да се свържем на едно друго прочувствено равнище, да понижим напрежението, да подобрим здравето на сърцето, да засилим имунитета си. Сексът е значим за поддържането на мощна и здравословна връзка. Кои са 6-те неща, от които се нуждае всяка жена, с цел да бъде сексът паметен, вижте в идващите редове.

Използвайте верните артикули, с цел да вършиме секс по-удобно
Вагиналната сухота е нещо, което може да се случи на всяка жена и не трябва да изпитвате позор. Това е част от човешката биология. Ако желаете прекарванията в спалнята да бъдат незабравими, научете се да се грижите вярно за вашите полови органи. За да подпомогнете процеса, използвайте подобаващи лубриканти. Това предписание важи и в случай че практикувате анален секс.

Не се страхувайте/срамувайте да споделите какво ви харесва
В положителния секс всичко опира до положителната връзка. Не се опасявайте да споделите на колегата си за вашите персонални желания. Бъдете почтени за нещата, които ви харесват и за нещата, които са ви неприятни. В началото може да ви е неловко да говорите за тези неща, само че в случай че с обичания сте на една и съща вълна във връзка с секса, всичко ще бъде наред.

Водете здравословен метод на живот, с цел да подпомогнете прекарванията в спалнята
Сексът с изключение на прелестно преживяване е и интензивно физическо деяние, изискващо несъмнено равнище на физическа подготовка. Редовният спорт е най-хубавото нещо за възстановяване на стабилността, издръжливостта, силата и гъвкавостта.

Емоционално доверие и сигурност с колегата
Сексът постоянно е по-приятен, когато се прави с някого, с който усещаме дълбока и интимна прочувствена връзка. Ето за какво в едни любовни взаимоотношения е от значително значение да изградим чувство за прочувствено доверие и сигурност с колегата. Това оказва въздействие върху качеството на вашите взаимоотношения на всякакво равнище.

Повече убеденост в себе си
В една нова връзка ще ви отнеме повече време, с цел да се отпуснете изцяло и да се насладите на секса. Някои дами и в дълги връзки не съумяват да преодолеят някои бариери. Вашето полово наслаждение ще бъде притъпено, в случай че сте несигурна в себе си, било то за външността или това, което вършиме в леглото. Ето за какво повярвайте в своята половост.

Обърнете внимание на метода си на хранене
Знаете ли, че има потребни храни, които могат да подтикват половото предпочитание? Изследвания демонстрират, че фитонутриентите, които се откриват да вземем за пример в динята, могат да оказват помощ за повишение на либидото. Същите резултати могат да бъдат провокирани от храни, които са богати на витамин С, като да вземем за пример цитрусови плодове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР