Сексът е доста докачлива тема, особено ако не се чувстваме

...
Сексът е доста докачлива тема, особено ако не се чувстваме
Коментари Харесай

Секс съветник: Не ми гледай дупето, прекалено е сочно

Сексът е много докачлива тематика, изключително в случай че не се усещаме удобно, до момента в който го вършим. И не поради уменията ни в леглото, а поради това, че не се усещаме удобно в кожата си. Несигурността от тялото не е нещо, от което би трябвало да бъдем засрамени. Слава богу, не е събитие, което да не може да превъзмогнем.

1. Разхождайте се голи повече
Ако не ви е комфортно в личната ви кожа, евентуално няма да ви е комфортно в леглото с никого. Ходенето голи е първата стъпка към превъзмогването на несигурността в секса. Освободете се от облеклата си и се разходете на воля из дома си – преди този момент обаче се уверете, че пердетата са пуснати. Да не се окажете, без да желаете, възбудител на гръмък секс в спалнята на съседите.

2. Мастурбирайте повече
Кой каквото ще да ви споделя, мастурбирането е нещо здравословно. Това е нещо, което всеки прави. Да, даже тези, които настояват, че това е нещо непознато в тяхната галактика, най-малко един път са се докосвали там, долу. Мастурбацията е превъзходен метод за превъзмогване на несигурността в леглото. Познаването на това, което харесвате, ще ви помогне да предадете това, което скотски ви подхожда на колегата. Повярвайте ми, колкото повече практикувате самозадоволяване, толкоз по-добре ще се почувствате, когато би трябвало да оставите на някой различен да свърши работата.

3. Отпуснете се
Сексът, интимността и спането с някого би трябвало да носят комфорт. Ако сте с колегата си дружно отдавна, то прекомерно евентуално е да се чувствате комфортно с нето. Но в случай че към момента изпитвате дискомфорт от голотата си било то поради размера на сексапилното ви дупе, или поради неособено огромния пенис, най-добре е да се доверите на другарчето. Отпуснете се и му позволете да ви достави ултимативно наслаждение – без задръжки и ангажименти.

4. Приемете себе си
Всеки има свои желания в секса, свои способи да прави това или това в леглото и лични култове. Няма безусловно нищо неприятно в това, което харесвате. Ако ще се учите по какъв начин да преодолеете несигурността в леглото, ще би трябвало да приемете, че това, което харесвате, е напълно обикновено – въпреки всичко показва вашата натура, а от нея не би трябвало да се срамувате.

5. Практика
Сексът е занимателен. Ако сте с подобаващия човек, това може да бъде ужасно прекарване и колкото повече практикувате приятност в леглото, толкоз повече тялото ще ви се отплаща с великодушни оргазми. Така че за какво не го опитате, практикувайте постоянно замяна на милувки с колегата си. Кой знае, може честите кулминационни точки да ви накарат да се чувствате по-удобно в тялото си.

6. Мръснишко говорене
Мръсните приказки в леглото може да бъде занимателно нещо. Освен това е превъзходен метод да се свържете с колегата си. Ако сте решили да говорите мръснишко, не се тормозете за това, което излиза от устата ви. Дайте воля на въображението си и оставете думите да се леят. Любимият самичък ще ви покаже дали това, което чува, го смущава.

7. Забавлявайте се
Това е безусловно най-важният съвет за превъзмогване на несигурността в леглото - забавлявайте се. Предполага се, че сексът е занимателен. Ако не се забавлявате, може да потърсите помощ за разискване на някои по-дълбоки проблеми, които може да имате. Сексът не би трябвало да е мъчно и срамно нещо, изключително с човек, който обичате, и който обожава всеки сантиметър от вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР