Сексът е добре да е разнообразен и да присъства постоянно

...
Сексът е добре да е разнообразен и да присъства постоянно
Коментари Харесай

Ето Кои Сношения Поддържат Връзката

Сексът е добре да е разнороден и да участва непрекъснато в живота на двойката – това е от значително значение за здрава връзка. Психолозите дефинират 7 типа фамилиарност, които нормално участват в връзките на двама души, написа Elle.

1. Бавен секс Това по-скоро е обич, в сравнение с секс.Дългата въведения, плавните придвижвания, насладата един от друг…. Истинско наслаждение!

2. Бърз секс Изгарящи от предпочитание, вие безусловно късате облеклата си и се отдавате един на различен, без даже да сте стигнали до спалнята… Всъщност мястото няма никакво значение. Бързият секс е доказателство, че във връзката ви има пристрастеност, което е доста значимо.

3. Секс единствено за единия Това може да бъде феерична орална обич или паметен кунилингус. Доставяйки наслаждение на колегата ви, виждайки неговата възбуденост и чувайки стенанията му от наслаждение, наложително ще се възбудите, без даже да се докосвате. А и за какво този тип милувки да не преминат в бърз плевел секс?!

4. Успокояващ секс Да, има и подобен, случва се! Това е превъзходен метод за снемане на напрежението след дълъг работен ден! В този съкровен миг е значим непрекъснатият контакт с очи и цялостният релакс.

5. Див секс Не се сдържайте: крещете, обиждайте се, чупете мебели, изплашете съседите! И тогава изтощени, само че щастливи, си позволете един-два часа добър сън!

6. Секс „ Тя командва “ Завържете го за леглото, бийте го, накарайте го да ви прислужва – не е значимо по какъв начин, значимото е да се почувствате стопанка в спалнята! Дори и това да не ви е свойствено, би трябвало да го опитате. Ще изпитате нови чувства!

7. Секс „ Той командва “ Вие – скромна, дребна, тиха, подчинена или… Каквото и да измислите, значимото е да сте подчинена! Фантазирайте и удоволствието може да надмине всичко, което познавате досега!
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР