"Сексът често е по-брутален, отколкото беше обичайно по-рано", казва акушерката

...
"Сексът често е по-брутален, отколкото беше обичайно по-рано", казва акушерката
Коментари Харесай

Шведките са насилвани да правят секс по брутални начини

"Сексът постоянно е по-брутален, в сравнение с беше всекидневно по-рано ", споделя акушерката Катарина Свенсон Флуд, на чиито изявления в обществените медии се обръща доста внимание в последно време.
Миналата седмица тя осъзнала, че към този момент не може да мълчи за действителността, с която непрекъснато се сблъсква по време на работата в младежка консултация. Катарина разгласява дълга обява във Фейсбук, в която показа мислите си.
"Веднага заваляха доста мнения. Мнозина писаха, че разпознават себе си, мнозина бяха шокирани. "Боже мой, аз подозирах, че младежите изпитват компликации през днешния ден, само че не мислех, че е толкоз неприятно. "
"Никога не съм си представяла, че това ще бъде публикувано толкоз необятно.”
В първия си пост тя написа, че се радва да се среща с младежи, само че просто не може да мълчи за избрани обстановки.
"Срещам доста млади дами, които съвсем всякога изпитват болежка с друга степен, когато вършат секс. Една от най-честите аргументи е твърдият секс ".
Например, сътрудникът натиска с пестник корема на момичето, с цел да се стегне влагалището му. Или при секс откъм гърба, при който тласъците падат върху шийката на матката. Или орален секс, който довежда момичето съвсем до повръщане.
В диалози с младежи, които идват с болежка, рани в перинеума, пукнатини и хемороиди, от време на време се оказва, че са се съгласили на нещо, което в действителност не са желали.
"Важно е да не упрекваме девойки, които не споделят "не”, а да се потърси коренът на повода. Да разберем, че обществото е отговорно, че ги кара да мислят, че сексът е това, което момчетата вършат с тях. Това, което хората вършат дружно ".
Според нея една от главните аргументи за бруталността е неналичието на съществени знания. "Училищното полово обучение се провали. При някои от тези уроци към момента единствено се демонстрират анатомични фотоси на гениталиите в прорез. А родителите не знаят какво вършат децата им, възлагайки цялата отговорност на учебното заведение ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР