Сексът често е по-брутален, отколкото беше обичайно по-рано, казва акушерката

...
Сексът често е по-брутален, отколкото беше обичайно по-рано, казва акушерката
Коментари Харесай

Шведките са насилвани да правят секс по брутални начини

" Сексът постоянно е по-брутален, в сравнение с беше всекидневно по-рано ", споделя акушерката Катарина Свенсон Флуд, на чиито изявления в обществените медии се обръща доста внимание в последно време.

Миналата седмица тя осъзнала, че към този момент не може да мълчи за действителността, с която непрекъснато се сблъсква по време на работата в младежка консултация. Катарина разгласява дълга обява във Фейсбук, в която показа мислите си, написа inews.bg.

" Веднага заваляха доста мнения. Мнозина писаха, че разпознават себе си, мнозина бяха шокирани. " Боже мой, аз подозирах, че младежите изпитват компликации през днешния ден, само че не мислех, че е толкоз неприятно. "

" Никога не съм си представяла, че това ще бъде публикувано толкоз необятно.”

В първия си пост тя написа, че се радва да се среща с младежи, само че просто не може да мълчи за избрани обстановки.

" Срещам доста млади дами, които съвсем всякога изпитват болежка с друга степен, когато вършат секс. Една от най-честите аргументи е твърдият секс. "

Например, сътрудникът натиска с пестник корема на момичето, с цел да се стегне влагалището му. Или при секс откъм гърба, при който тласъците падат върху шийката на матката. Или орален секс, който довежда момичето съвсем до повръщане.

В диалози с младежи, които идват с болежка, рани в перинеума, пукнатини и хемороиди, от време на време се оказва, че са се съгласили на нещо, което в действителност не са желали.

" Важно е да не упрекваме девойки, които не споделят " не”, а да се потърси коренът на повода. Да разберем, че обществото е отговорно, че ги кара да мислят, че сексът е това, което момчетата вършат с тях. Това, което хората вършат дружно ".

Според нея една от главните аргументи за бруталността е неналичието на съществени знания. " Училищното полово обучение се провали. При някои от тези уроци към момента единствено се демонстрират анатомични фотоси на гениталиите в прорез. А родителите не знаят какво вършат децата им, възлагайки цялата отговорност на учебното заведение ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР