Сексът би трябвало да носи удоволствие. Да ни кара не

...
Сексът би трябвало да носи удоволствие. Да ни кара не
Коментари Харесай

Какво да направите, ако партньорът ви е неспособен да ви задоволи сексуално

Сексът би трябвало да носи наслаждение. Да ни кара освен да захвърляме облекла и задръжки, само че и да се усещаме щастливи. Би трябвало да ни дава едно от най-интимните прекарвания с колегата, да заздравява физическата и прочувствената ни връзка. Често обаче той се оказва най-слабата частица в другояче хармоничните ни връзки. На дамите от дълго време не ни се постанова да лежим покорно по тил в очакване на великата сексапил, която по този начин постоянно не идва. Имаме право на великолепен секс. Struma.bg дава няколко съвета какво да вършим, в случай че сътрудникът няма визия, че има нещо гнило в леглото и това не е нашето предпочитание, а неговата некадърност да ни задоволи.
Предложете му варианти
Няма потребност да му казвате, че е безделник в половите каузи. Не е нужно да кастрирате и дребното неустрашимост, която има в свое притежание. Мъжкото его може да е много чуплива стока, по тази причина когато оферирате някакви разновидности за промяна на нормалната ви секс рутина, предложете го като нещо, което вие желаете да предизвиквате. Не вкарвайте упрек в офертата.
Вербално окуражаване
Не пестете похвалите си, когато усетите доволство, породено ви от него. Изразявайте чувствата си, по този начин той ще запомни какво ви кефи и ще го приложи и идващия път. Колкото повече му повтаряте, че изпитвате приятност, толкоз по-старателен ще става той в секса. Както ние обичаме да ни комплиментират за нашите качества на любовници, по този начин и мъжете желаят да чуят, че са първенци в тая дисциплинираност.

Поемете контрола
Ако не ви харесва по какъв начин той дирижира нещата в леглото, вземете диригентската палка в свои ръце. Задължително е понякога да има промяна на платната и на функциите. Не е нужно да сте безропотната секс робиня, а той вашият робовладелец. Поемайки нещата в свои ръце, ще ви е по-лесно да покажете какво тъкмо харесва на тялото ви.
Вкарайте повече пози в деяние
Ако до гуша ви е пристигнало от една и съща поза, извикайте на помощ целия боеприпас, показван във филмите за възрастни. Мисионерската поза е занимателна един път в годината, през другото време умерено може да я пуснете във почивка. Не споделям, че би трябвало непременно да изучите всичките мъдрости, разказани в Кама Сутра, само че не е непотребна малко пиперливост сред чаршафите.
Не преигравайте
Без значение какъв брой ви е жалост за него, и в частност за вас, не преигравайте и не се преструвайте. Няма потребност да врещите оргазмично, в случай че и един атом от вас не трепва на честотата на удоволствието. Преструването дава неверни сигнали на колегата, който така и така е загубен в превода. Не е нужно да му казвате и че е гола вода, само че в случай че сте внимателно откровени, заявявайки, че нещо малко не ви е достигнало, идващия път той сигурно ще е по-старателен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР