Сексапилният Келан Луц разтопи не едно и две женски сърца

...
Сексапилният Келан Луц разтопи не едно и две женски сърца
Коментари Харесай

Келан Луц от Здрач се ожени

Сексапилният Келан Луц разтопи не едно и две женски сърца (включително и нашите) до момента в който беше в България, само че не щеш ли той към този момент излиза от графата на най-желаните ергени.

Звездата от Здрач показа, че към този момент е женен мъж. Той се похвали с новината в обществената мрежа Instagram, споделяйки кадър със своята брачна половинка Британи Гонзалес. На фотографията двамата държат своите паспорти, а на кориците им написа “господин” и “госпожа”.

“Денят на благодарността е най-любимият ми празник от всички. Опитвам се да пребивавам с признателност и да правя оценка всекидневно всичко, което имам в живота си. Тази година е най-хубавата година от всички и съм извънредно признателен да се хвърля във всички завършения на живота с най-хубавия си другар и жена фантазия! Благодаря на Бог! Обичам те толкоз доста, Британи.”

Малко по-късно девойка Гонзалес промени името си в обществените мрежи и към този момент се показва като Луц.

През 2015 година Луц показа, че към този момент е подготвен да се задоми и търси дамата на живота си. “Търся си брачна половинка. Искам да намеря евентуална жена, с която да мога да сътворявам мемоари, да сме сгодени в продължение на няколко години и да стартира подобен вид живот”, сподели тогава артистът. Миналия октомври той показа, че към този момент е разкрил дамата с основно Ж.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР