Сексапилните футболни половинки Ина Аого и Мира Цубер, съпруги на

...
Сексапилните футболни половинки Ина Аого и Мира Цубер, съпруги на
Коментари Харесай

Футболни съпруги продават бельото си на маниак в Инстаграм

Сексапилните футболни половинки Ина Аого и Мира Цубер, съпруги на изпадналия от елитната немска Бундеслига Щутгарт звезди, описват и разясняват любопитни неща в нова графа на най-четеното немско издание „ Билд “. Според дамите на Денис Аого и Стивън Цубер, който разгласява горещи фотоси в обществените мрежи и има доста почитатели, получава и аморални оферти. Самите те са подготвени да смъкват бикините си и да ги продадат за положителни каузи.

„ Познаваш ли събирач на тесни бикини? Има го в действителност. Той има личен акаунт в Инстаграм. Той ми написа и пита за бикините ми. Помисли си, има хора, които желаят да купят бикините ми. Бих ги продала обаче единствено за положително дело “, споделя Мира Цубер, обръщайки се към колежката си.

„ Това е добра концепция. Пишете ни защо да събираме пари. Можем даже да ги подарим “, прибавя Ина Аого към читателите на „ Билд “.

„ Не, не да ги подаряваме. Да ги продаваме! За едно положително дело. Пишете ни къде съгласно вас би трябвало да отидат тези пари “, приключва половинката на Стивън Цубер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР