Сексапилната Тита този път не е оставила почти нищо за

...
Сексапилната Тита този път не е оставила почти нищо за
Коментари Харесай

Тита възпя гърдите си и ги показа в клип, Дара я нападна

Сексапилната Тита този път не е оставила съвсем нищо за въображението, във видеото размята обилна гръд и радва окото и на мъже, и на дами.

Арендби певицата освен пъчи прелестите си, само че и ги възпява в провокативни рими:

" Аз не съм със теб, аз съм с едни гърди напред.

Мойте муцита танцуват, все едно че са балет.

И се пляскат, и се шляпат като джапанка в асфалт,

не стопират да ни дъвчат имената – жилибон.

Хейтъри ще кажат, че е силикон ".

Хейтърите не закъсняха, несъмнено, и бързо разпънаха горещата русокоска на кръст.

Една от първите, които укори Тита за разкрепостеното държание и творчество, е точно една от най-големите й съпернички Дара.

" Да пееш к`во се случва с циците ти не звучи добре ", написа другата поп сензация на българската сцена в профила си в инстаграм.

Потребители на най-модерната обществена мрежа акцентираха, че не схващат за какво тъкмо Дара упреква Тита в долнопробност, откакто самата тя също има много какво да покаже от деколтето.

" Може би я е гняв, че тя първа не е употребила циците си като коз в някое парче, тъй като несъмнено и нейните са доста огромни и също естествени, а не силиконови ", разсъждават почитатели.

Скоро антилопата Христина, както е същинското име на Тита, бе оповестена за новата ритонка и почтена заместничка на Катя от хитовия й дует със Здравко.

В интернет пространството даже плъзнаха смешки, че към този момент единицата за мярка на гърди няма да се споделя " един ритон ", а " една тита ".

Доскоро 19-годишната певица, чиято кариера започва след присъединяване й в музикалното риалити " Екс фактор ", тъкмо както се случи и при съперничките й Дара и Гери-Никол, криеше бомбите си, само че не щеш ли пристигна моментът да избухнат. Случайно или не, само че псевдонимът Тита доста припомня на британската дума " титс ", която значи женски гърди.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР