Сексапилната рапърка и фитнес икона Анн-Джи, носителка на безбройни титли

...
Сексапилната рапърка и фитнес икона Анн-Джи, носителка на безбройни титли
Коментари Харесай

Сексапилната рапърка Анн-Джи с голям гаф на сцената! Роклята й се свлече и тя остана по… !!!

Сексапилната рапърка и фитнес икона Анн-Джи, носителка на безбройни трофеи в категория фитнес на свое присъединяване имала много занимателен случай със театралния си тоалет, съобщи slava.bg.

Анн-Джи започвала да пее и почитателите я приветствали задушевно с ефектна и много настояща златна рокля от железни пластинки. Още на първата ария, откакто певицата разкършила своето фитнес телце, роклята и направила палава смешка.



Тънката презрамка, която придържала тоалета се счупила и роклята почнала да се свлича цялата. За шанс, Анн-Джи предчуствала развоя и ловко хванала презрамката в последния миг, преди всички вперени камери на телефони в нея да запишат палавия миг.

След като приключила песента придържайки роклята, певицата се извинила и слезнала от сцената с цел да се опита да закрепи презрамката. Но след, като още веднъж се качила и почнала да пее, случая, като неприятна смешка се повторил.

Металните влакна на роклята се скъсали и Анн-Джи за малко да остане гола на сцената. Наложило се повторно да слезне, само че този път се преоблякла в друга рокля, която тя прозорливо приготвила за всеки случай.

Анн-Джи признава, че постоянно предчуствала случаите на сцена, само че незнаела тъкмо какво я чака.

“Ето за какво избирам спортното облекло – комфортно е и няма да ме остави гола” – майтапи се скандалната рапърка.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР