Сексапилната красавица е родена в Пловдив, но живее и работи

...
Сексапилната красавица е родена в Пловдив, но живее и работи
Коментари Харесай

Горещата Габриела Христова с ново супер провокативно начинание

Сексапилната хубавица е родена в Пловдив, само че живее и работи във Виена. От две седмици Габи качва специфични видеа за най-верните си почитатели в Интернет платформата only fans. Днес тя се осмели да отговори на въпроси, които несъмнено доста от вас се питат: за какво и по какъв начин го прави, какво мислят хората към нея за заниманията ѝ и каква е тя от вътрешната страна. Всичко това, а и още доста следва да разберем от самата Габриела Христова – същинска и неподправена.



1. Здравей, Габи. Знаем те като пловдивчанката, която взе участие в състезанието „ Miss Playmate 2019 “. В последно време виждаме, че заливаш обществените мрежи с доста провокативни фотоси. Защо го правиш?
– Здравейте! Че кой не го прави към този момент? Провокативни фотоси? Всъщност имате поради разголени, нали по този начин? Вече всички обществени мрежи оферират чиста голота. Дали ще си разголиш душата, мислите, гения, или тялото – съгласно мен е еднообразно. Тези, които вършат първите три неща, нормално се считат за по-добри от тези, които разголват единствено тялото си. Според мен обаче в някои случаи това е в пъти по-опасно и кара някои мозъци да работят несъответстващо, както и да мислят нерационално. Сега най-малко имаме опция по време на карантината да следим този феномен на бълване на всевъзможни изповеди, отзиви, кои от кои по-опасни, по-глупави и подвеждащи по- уязвимите.

Правя го, тъй като хората би трябвало да вършат това, което могат най-добре. Аз съм занимателна мацка, която няма терзания от тялото си. Дори се записах в onlyfans, където най-верните ми почитатели могат да видят извънреден материал, заплащайки съответна сума.

2. Коя аудитория е по-добра: българската или задграничната? Коя повече си отваря портфейла?- Преди да се записвам в уеб страницата, в действителност си мислех, че българите няма да са толкоз великодушни, колкото чужденците. Напротив. Като считаме това, че на българина да заплаща в долари му идва повече, в сравнение с европееца да вземем за пример, мога да кажа, че имам ненадейно добра българска аудитория, която се любува на това, което върша.



3. Какво би посъветвала новите девойки, които занапред влизат в платформата only fans?
– Бих ги посъветвала да не бъдат арогантни и да го вършат на драго сърце. Да не мислят, че там става въпрос единствено за това да се покажеш гола. Хората – и мъжете, и дамите имат потребност от качествена връзка. Момичетата би трябвало да поддържат профила си с положителни обноски, образование, приятност и остроумие. Според мен никой не би трябвало да заплаща на някого единствено тъй като наподобява добре без долни дрехи. Това е неправилно и незадълбочено.

И в действителност това води до същинския ми съвет към тези девойки. Той е, че сексът и възбудата от време на време нямат нищо общо с половите органи. Колкото хора има на този свят, толкоз култове и желания има. Новите девойки би трябвало да бъдат положителни психолози и да не не помнят, че всичко е въз основата „ давам, с цел да получа “. И както загатнах – напълно освен събличайки се. Отношението е доста значимо.
Също по този начин девойките би трябвало да опитват. Да не се тормозят да бъдат по-натурални в държанието си. Това е годно и отвън самата платформа.

4. Какво би посъветвала публиката, която те гледа?
– Най-вече държа на това самият консуматор да разграничава фантазията от действителността. Това, което се случва на момента в подобен тип платформи, си остава там и не се развива със същия сюжет в действителния живот.

Има мъже, които си мислят, че могат да те купят с абонамент от $15. Не е ли неуместно? Че и бакшиш от $1500 да ти дадат, отново е такова! Все едно да идеш да се нахраниш в някой готин ресторант, да оставиш бакшиш на сервитьорите и готвачите и да очакваш към този момент да ги притежаваш, тъй като са ти създали кефа, по този начин да се каже, и са се държали професионално.
Нека повече хора се замислят, тъй като съгласно мен платените платформи и онлайн стриймът ще стават все по-популярни в идващите години и с цел да можем всички да се възползваме поравно, би трябвало да изградим просвета и почтено държание.



5. Трудно ли е да се мисли наличие?
-Никой не може да ти подари креативност или да разпали въображението ти. По-трудно е, в сравнение с наподобява. Също по този начин самата концепция може да я имаш, само че осъществяването ѝ от време на време се оказва много трудоемко. Отделно наличие без връзка няма по какъв начин да съществува дълго. Затова на мен ми е в огромен плюс това, че знам български, немски и британски. Мога да отговоря и да задоволя съвсем всеки.

6. Кое е най-провокативното нещо, което са желали от теб да направиш в only fans?
– Аз от позицията на един много разкрепостен и вникващ в концепцията на множеството хора човек мога да кажа, че чак толкоз провокативни неща не се случва да се пожелаят. Всъщност множеството хора са много простички откъм удовлетворение.Идеята е в действителност да се забавляваш, до момента в който го правиш, тъй като когато стане дума за фамилиарност, хората бързо долавят фалша, а той дава възприятието, че мамиш отсрещния. И тогава към този момент има проблем.

7. Имаш щерка. Не ти ли е неловко от нея да правиш сходни неща? Тя виждала ли е нещо от това, което качваш в only fans?
– Наскоро разгласих статус във Facebook за да отговоря на този въпрос, тъй като доста хора се пробват да ми го зададат, някои по-индиректно от вас, само че в същата посока. Ще ви отговоря с текста от статуса:

Най-загрижените препоръки получавам от хора без деца или от такива, които имат деца и им дават чиа вместо месо. И ги гледат по непоколебим избран проект, наименуван “как детето ми да води непогрешим, верен и здравословен метод на живот в един изцяло комплициран и вреден, цялостен с неточности, премеждия и неправда свят, а след това да го упреквам, тъй като съм му дал съвършената база, а то не се е справило”.
И след това се чудят къде бъркат в отношението си. Като цяло освен във възпитанието на децата си. Всички тези хора водят много първичен, не-дълбок метод на живот, и си мислят, че са безсмъртни и недосегаеми. Неблагодарни, изпитващи виновност, компенсирайки я с това да си постановат на самите тях строги правила, с цел да придобият смисъл, че не вършат нищо велико и буйно – че не мислят отвън рамката. И в края на деня се усещат празни, неудовлетворени и си измислят нов метод на живот по картинка и нечия непозната концепция. На другия ден може да включат стевия в менюто да вземем за пример. Всичко това е метафорично и безусловно – кой както желае и може, да си го схваща.
И в класическия метод на развиване на събитията се случва детето да стане я депресиран гей / лесбийка / компаньон/ка / наркоман/ка, я с някакви дълбоки прикрити усеща и контузии, които счита, че би трябвало прикрива, тъй като си мисли, че би трябвало да се срами от желанията и потребностите си. То по този начин е научено – да бъде следено, завалено и без мнение. Това са дълбоки тематики, които даже не желая да понечвам, като се има поради, че значителен % от хората даже не се заслушват и минута в някого, камо ли да му дадат някакво право за нещо. Все едно да приказваш на стената.
Та желая да ви кажа да не учите другите по какъв начин да живеят живота си. Те от дълго време са решили кое е оптимално за тях и всеки си заплаща цената с следствията. Няма вярна формула, в случай че не се водите от обич и чисти планове. Разберете го.
Дъщеря ми е на шест. Все още не усеща сериозността на това, което върша. Няма по какъв начин да си дам сметка или да предрека бъдещето и да предположа нейните реакции. Но знам, че за всеки има място под слънцето. И тя ще е задоволително умна, с цел да разбере думите и дейностите ми, тъй като е отглеждана от мен и прелестното ми семейство.



8. Имаш ли човек до себе си? Какво мисли той за това, което правиш?
– Имам доста хора до себе си. Не мислете, че те са вид “тираджията Гошо”. Имам ужасно доста другари – начетени, със личен бизнес, заемащи позиции на международно равнище, банкери, хотелиери, ресторантьори, счетоводители, доктори, от всякаква народност, изповядващи разнообразни религии и вери, с друга полова ориентировка и така нататък Всеки, който съм позволила покрай себе си, се пробва да ми дава потребни препоръки по какъв начин да модернизирам това свое ново начинание.

Аз съм се построила с времето и съм потвърдила себе си като стойностен човек, който е събрал единствено хубави хора в близост. Не ми е нужно да оборвам семкаджиите. От тях по този начин или другояче няма какво стойностно да науча. За тези хора ти постоянно си бодил в очите, тъй като нямат храброст да вършат това, което желаят, и това, което им дава повече финансова непоклатимост. За това те ще стоят, ще разясняват и ще те жигосват, до момента в който не те видят уязвима и на тяхното равнище. Аз не познавам сполучлив човек, който е седнал да мисли, аджеба, тоя що прави по този начин …

9. Колко пари почти могат да се изкарват в платформата?
– Най-хубавото на платформата е, че нямаш таван. От 0 до … са опциите ти. Има доста фактори, от които зависят облагите ти. Например от това какъв брой постоянно се промотираш, какво качваш, по какъв начин го качваш, с кого споделяш, какъв брой са почитателите ти в обществените мрежи, недоброжелателите ти (ако имаш повече, надлежно ти вършат добра реклама), какъв брой е времето, което можеш да отделяш, какви са техниката, осветлението и всички персонални качества, които притежаваш.

Ще подскажа единствено, че при мен нещата започнаха да се случват сносно и към този момент съм в 14-те % по развиване, като се има поради, че няма цялостни две седмици, откогато се записах. Но аз съсретодочих силата си на 100% там за хората и за това да създавам качествено парите си.



10. В only fans показваш тялото си. А каква е Габриела от вътрешната страна?
Габриела е спокойна, възпитана, на моменти уязвима, ранима, буйна, добра майка, която готви и чисти всеки ден, сърцата е, съсредоточена върху бъдещите си проекти. Нормален човек и жена. Приятел и държанка. За нея не приказвам нормално, тъй като, когато го върша, отсрещният си мисли, че се извинявам. Не, не се. Навсякъде съм застанала зад името и позициите си и не диря ничия помощ и поддръжка. И в случай че някой може да ми каже по-добра скица за това по какъв начин да бъда самостоятелна от мъж/родители/общество, легална и в устойчиво финансово състояние, със личен апартамент в сърцето на Виена, да се свърже с мен. Ще го изслушам на драго сърце. Просто другите цели имат друг метод на погашение. Благодаря ви за вниманието. Пожелавам ви доста триумфи и здраве.

Ако желаете да видите повече от Габриела, можете да последвате формалния ѝ профил в Only fans. https://onlyfans.com/gabriellechristov

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР