Сексапилната брюнетка Биляна Иванова се очертава като една от фаворитките

...
Сексапилната брюнетка Биляна Иванова се очертава като една от фаворитките
Коментари Харесай

Брюнетката Биляна Иванова дава заявка за победа в конкурса Мис Плеймейт 2020

Сексапилната брюнетка Биляна Иванова се обрисува като една от фаворитките за продобиване на състезанието „ Miss Playmate 2020 “. Биляна е на 25 години и е родена в град Ловеч, само че не е живяла там. Детството си прекарва в едно малко градче до Ловеч, а на 18 години се реалокира в София.



Красавицата споделя, че взе участие в състезанието поради мощната си обич към провокациите. Тя се дефинира като много предизвикателно момиче и точно по тази причина предизвикването „ Мис Плеймейт “ е тъкмо за нея. Досега в живота си Биляна се е научила да приема и неуспеха като триумф, тъй като те прави по-опитен. Тя мисли, че рано или късно трудът постоянно се отплаща, само че би трябвало да си го заслужиш.



„ Мис Плеймейт “ не е първият конкурс, в който взе участие брюнетката. Тя към този момент им зад тила си участия освен в състезания, само че и в фешън ревюта. Харесва ѝ да е на сцена, а и сцената без подозрение я обича. Девет години е играла национални танци, с които е изваяла тялото си, а в този момент го поддържа с походи в планината и разнообразни спортове. Обожава разходките, слънцето и чудесната компания. Друго нейно обичано занятие е четенето на книги.


Житейското мото на Биляна е: „ Никога не пренебрегвай опциите за развиване “. Затова тя не стопира да работи над себе си и да се усъвършенства. В момента работи в областта на личностното развиване и старателно приготвя своя дебютен бизнес план. Тя е студентка по логика на психиката към този момент втора година. Красавицата споделя, че обичаното ѝ качество е самоиронията и го търси във всеки човек към себе си. Смехът съгласно нея е здраве и благополучие.

Ако Биляна Иванова е вашата любимка за купата „ Miss Playmate 2020 “, можете да гласувате за нея ето тук:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР