Сексапилна фелдшерка скандализира социалните мрежи със свои провокативни снимки и

...
Сексапилна фелдшерка скандализира социалните мрежи със свои провокативни снимки и
Коментари Харесай

Секси фелдшерка от Спешна помощ в Москва пощури и мъжете, и жените

Сексапилна фелдшерка скандализира обществените мрежи със свои провокативни фотоси и видеоклипове. Колегите ѝ желаеха тя да бъде осъдена, само че прекомерно късно – тя към този момент има хиляди фенове, които са подготвени да умрат поради нея.

26-годишната Анастасия Ивашевская работи в службата за незабавна помощ в Москва. Тя е изцяло наясно какъв съблазън има и го споделя обилно в интернет посредством фотоси и клипове.

Със или без униформа на здравна сестра, тя съумява да нагорещи пристрастеностите в обществените мрежи. Отчаяни мъже я засипват със известия: „ В коя част на Москва би трябвало да ми стане неприятно, с цел да ме приемете тъкмо вие? Готов съм да умра за това “.

Този екстаз, обаче, не се споделя от сътрудниците на Анастасия. Те упорстват тя да махне всичките си фотоси и видеоклипове. Особено дейни са колежките на хубавицата.

Те считат, че държанието ѝ е недопустимо за един фелдшер: „ Трябва да се пази достойнството на съветския медицински служащ “. Според тях въпросните фотоси се отразяват отрицателно на имиджа на московските незабавни екипи.

За себе си Настя споделя, че обожава музиката на “Guns’n’Roses”, филмите за Батман и играта “Resident Evil”. Очевидно, и моторите и татуировките.











Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР