Секс скандалите в шоубизнеса не са рядкост. За някои това

...
Секс скандалите в шоубизнеса не са рядкост. За някои това
Коментари Харесай

Звездите, които се замесиха в секс скандали

Секс свадите в шоубизнеса не са необичайност. За някои това се оказва най-прекият път към славата и обезпечено печели интереса на публиката.

 Лейтън Мийстър

Звездата от сериала " Клюкарката " (Gossip Girl) наскоро се снабди с изминал в интернет секс запис . Макар и да отхвърля, явно е, че във видеото е тя. Много таблоиди написаха всевъзможни спекулации по отношение на Лейтън. Едни споделят, че записът е изработен преди началото на кариерата ѝ, а други настояват, че е по времето на фотосите на " Клюкарката ", а мъжът във видеото е нейният сътрудник Ед Уестуик .

Колин Фаръл

През 2005-та година всички видяха палавите полови игри на Колин Фаръл и плейбой модела Никол Нарейн . След като за няма и няколко дни записът стана трендинг, Колин показа пред сп. Elle, че това е бил първият път, в който е правил секс след 4-годишната му битка с алкохолната взаимозависимост. „ Беше следобяд, в светла стая с отворени пердета. За мен това беше нещо ново. Бях привикнал на пияни, незапомнящи се вечери, в тъмни нощни клубове “, споделя звездата.

Дженифър Лопес

Седем години Джей Ло се бори в съда, с цел да може секс запис от медения месец с първия й брачен партньор Оджани Ноа да не бъде пуснат в интернет. Най-накрая предходната година съдът наложи несъгласие над разпространяването на записа, а някогашният брачен партньор на Дженифър се оправда, че задачата му не е била да излага Джей Ло. Според Оджани Ноа еротичните записи не са били за да завоюва пари, а били единствено и само ентусиазъм за биоргафичния му филм.

 Дженифър Лопес Gettyimages-->
Ким Кардашиян

През 2002 година Ким беше просто наследничката на благосъстоянието на юриста Робърт Кардашиян, персоналната стилистка на певицата Бранди Норууд и в сантиментална връзка с брата на Бранди – Уили „ Рей Джей “ Норууд. През 2006 година Ким стартира телевизионната си кариера с дребни участия в шоутата на Парис Хилтън, а година по-късно порно компанията Vivid Entertainment пуска формален четиридесет минутен филм с Ким и Рей Джей, озаглавен „ Ким Кардашиян – Суперзвезда “.
 Ким Кардашиян Guliver/Getty Images
Кание Уест

През 2014 година се появиха клюки, че е продаден домакински видеоклип с тогавашния другар на Ким - Кание Уест. Водеха се разногласия дали дамата във видео клипа в действителност е Ким Кардашиян, или просто двойник, само че Кардашиян загатна, че двамата с Кание в действителност имат персонален секс клип.

Според изявления в медиите записът е изработен още преди двойката да се събере. Видеоклипът в никакъв случай не е бил обществен и Кание твърди, че няма потребност това да се случва.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР