Секс скандал разтресе испанската кралска корона. Бившият зет на кралица

...
Секс скандал разтресе испанската кралска корона. Бившият зет на кралица
Коментари Харесай

Испанската кралица Летисия слагала рога на Фелипе със зет си

Секс скандал разтресе испанската кралска корона. Бившият шурей на кралица Летисия, Хайме Дел Бурго, твърди, че е имал спекулация с Нейно величество, преди да се ожени за сестра й Телма Ортис Рокасолано.

Твърдението идва от книгата на Хайме Пеньофиел „ Летисия и аз “, която ще излезе през февруари 2024 година В нея Дел Бурго изяснява, че имал спекулация с Летисия след сватбата с крал Фелипе VI през 2004 година

През 2012 година Хайме Дел Бурго подписва брак със сестрата на Летисия Телма Ортис, само че единствено две години по-късно двойката се разделя. Сега предприемачът твърди, че е имал връзка с кралицата - когато тя към този момент е била с крал Фелипе VI, съобщи БТВ.

Според английския вестник " Таймс ", в своя към този момент заличен пост, Дел Бурго разгласява селфи, на което е Летисия. Брюнетката, която в действителност доста наподобява на испанската кралица, си прави селфи в огледалото, до момента в който държи другата ръка на корема си и наподобява бременна. Твърденията се популяризират и от уеб страницата на братанското авторитетно издание " Телеграф ". Испанската преса също разяснява историята.

Ако това е Летисия, фотографията би трябвало да е направена преди раждането на щерка ѝ Леонор през 2005 година или щерка ѝ София – през 2007 година  Дел Бурго твърди, че шалът, с който тя е загърната, е негов.

Дел Бурго твърди, че кралицата му е изпратила фотографията с коментар към нея „ Любов. Нося твоя шал. Сякаш те усещам до себе си. Той се грижи за мен. Той ме пази. Броя часовете, до момента в който се забележим още веднъж. Обичам те “.

Доколко тези изказвания дават отговор на истината?

Според някои от международните медии Дел Бурго, който е напуснал испанското кралско семейство, просто желае да се върне в светлината на прожекторите. Със сигурност обаче изказванията му вливат огромно количество отрова към кралското семейство.

Седмици по-рано Хайме Пеняфиел разгласява книгата „ Летисия и аз “, в която Дел Бурго прави още разкрития. В него той разказва кралицата като своята огромна обич. През 2002 година двамата били на вечеря в ресторант в Мадрид. Тогава Летисия му споделила, че е с различен мъж.

Дел Бурго знае, че това е Фелипе. Година по-късно актуалната кралица се сгодява за тогавашния престолонаследник, а сватбените камбани бият през 2004 година

Предприемачът твърди, че в нощта преди сватбата през май с Летисия са се срещнали скрито още веднъж в Мадрид. „ Тя ме хвана за ръката и ме попита за какво в никакъв случай не съм ѝ предложил брак “, споделя Дел Бурго.

„ Нищо не отговорих. Подкрепях я, доколкото можех, в решението ѝ. Последното нещо, което тя ми сподели, преди да се сбогуваме, беше: „ Никога не ме напускай! “

Дел Бурго твърди, че двамата са траяли да се срещат и по-късно, а той я е посъветвал да пази романса им в загадка.

Изтривайки поста си, Дел Бурго не отхвърля нищо.

От двореца са безапелационни, че няма да разясняват клюки.

В книгата „ Летисия и аз “ Хайме твърди, че Летисия му прошепнала, че го обича през 2010 година, до момента в който лежали в хамак до басейна в дома ѝ.

След това Дел Бурго твърди, че двамата с кралицата са „ подхванали стъпки напред, с цел да получат свободата си “ – търсели правни препоръки и недвижими парцели в Съединените щати. Дори се твърди, че са желали да имат дете благодарение на сурогатна майка в Лос Анджелис.

Въпреки това, през август 2011 година, съгласно Хайме, Летисия ненадейно прекратила връзката им, когато му се обадила и споделила: „ Не можем да продължим да се виждаме “.

На идната година той се дами за по-малката сестра на Летисия Телма Ориц и през 2012 година двойката се реалокира в Ню Йорк, с цел да стартира брачния си живот.

През 2014 година афишират раздялата си.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР