Секс символът на Холивуд Леонардо Ди Каприо ще се окаже

...
Секс символът на Холивуд Леонардо Ди Каприо ще се окаже
Коментари Харесай

Лео Ди Каприо излиза само с жени до 25

Секс признакът на Холивуд Леонардо Ди Каприо ще се окаже най-ревностният последовател на младите хубавици. Без да го афишира обществено през годините артистът потвърди, че до него може да застане единствено жена на възраст до 25 години.

В момента носителят на „ Оскар “ се среща с Камила Мороне, на 21, и наподобява, че нещата към тях вървят добре, само че съгласно списание OK е добре да се види дали двамата ще останат дружно, когато хубавицата премине тази възраст.

И до момента в който годините на артиста порастват и към този момент са 44, възрастта на неговата партньорка не би трябвало да надвишава 25.
Дали зад решението да не основава семейство и деца не се крият креативен упоритости или обстоятелството, че татко му се е разделил с майка му, когато Лео е едвам на годинка?

Ясно е обаче, че артистът има тъкмо избран усет за дамите – дълги крайници и руса коса. Сред известните му гаджета са Бриджит Хол, Кристен Занг, Хелена Кристенсен, Ева Херцигова, Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лавли.

Освен това, спекулира се, че единствената му същинска обич е неговата колежка от „ Титаник “ Кейт Уинслет. Разбира се, и двамата не разясняват слуховете, само че разкриват, че са доста положителни другари.

Източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР