Секс символът на американския футбол Хоуп Соло ще се кандидатира

...
Секс символът на американския футбол Хоуп Соло ще се кандидатира
Коментари Харесай

Секс символ се кандидатира за шеф на американския футбол

Секс признакът на американския футбол Хоуп Соло ще се кандидатира за началник на Футболната федерация на Съединени американски щати.

Бившата вратарка на националния тим направи това посредством обява във Фейсбук, в която разгласи, че ще се концентрира върху разрешаването на "системния проблем " с юношеския футбол в страната.

Според Соло, "системата е направена по този начин, че да дискриминира и да неглижира непревилигелованите поради арогантната религия, че Съединени американски щати има най-хубавите спортисти на света, по тази причина можем да се оправим и без да имаме най-хубавите футболисти в света. "

Кампанията на 36-годишната футболистка ще се концентрира върху четири съществени вярвания: основаването на победна култува, тъждество и разрешаване на проблемите на всички равнища и финансова бистрота.

Соло обаче ще има сериозна конкуренция. Сред претендентите са трима някогашни национали на Съединени американски щати в лицето на Ерик Уайналда, Пол Калиджури и Кайл Мартино, юриста от Ню Йорк Майкъл Виноград, вицепрезиддента на американския футбол Карлос Кордейро и други.

Кандидатурата на Соло обаче несъмнено е най-интересната. Освен като сполучлива вратарка и хубавица, Соло доби известност, откакто през 2014 бе задържана за обиди против своята сестра и 17-годишна племенница, по-късно имаше нови кавги с полицията, а неотдавна разгласи, че някогашният президент на ФИФА Сеп Блатер я е опипвал на гала преди време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР