Секс, секс, ама друго си е да си фантазираш от

...
Секс, секс, ама друго си е да си фантазираш от
Коментари Харесай

Сексът не е между краката, а в главата

Секс, секс, но друго си е да си фантазираш понякога за плочките на Джо Манганило и за сластните придвижвания в ханша на някогашния стриптийзьор Чанинг Тейтъм, до момента в който си пиеш чая от мента на пролетния балкон, нали? Пчелички, птички, цъфнали дървета – възбудена природа за живот, възбуден мозък за секс също. Свикнали сме да си мислим, че разпознаваме чистото плътско раздвижване от раз, само че истината сякаш е малко по-комплицирана.

Какво е половото предпочитание?
Животинският инстинкт, автентичен с никакви сол и пипер, или нещо, което е много по-комплексно и по-грижовно отгледано на няколко сантиметра от гениталиите ни. В последна сметка половото предпочитание не е толкоз просто като дългото бленуване за нова скоростна кутия или за тези прескъпи обувки от новата сбирка на дизайнер с мъчно за изговаряне име. В процеса на половото предпочитание са забъркани и удоволствието за тялото, и избрани ментални процеси. То е много по-близко до страстите като обич и грижа, в сравнение с до чистата форма на определението за предпочитание.

Представете си следния сюжет
Иван е неособено сполучлив студент и преди малко е разкъсан на следващия изпит по висша математика. Но той е страховит плейбой, съумява да смъкна преподавателката и прави секс. Част от желанието на Иван се дължи на мисълта и фантазията, че любовницата му е негов преподавател. От друга страна, по този метод той си „ отмъщава” на госпожата, а възприятието за отплата е много мощен афродизиак, причиняващ осезаема възбуденост.
Аз персонално съм попадала в дебрите на любовния триъгълник. Колкото и да не ми се нравеше концепцията, че разделям един и същи мъж с друга жена, фактът, че в леглото, в което ние двамата се любехме, той е имал интимни връзки и с нея, ме възбуждаше до нелепи висоти.
Това, което наподобява физическо неспокойствие на плътта, основано единствено на главните ни естествени инстинкти, в много случаи е надалеч по-сложно като събитие.
Дори и да сложим чувал върху главата си и да вършим секс с някого, който не виждаме, мислите ще са тези, които още повече ще разпалват нагона ни. Чуденето от това по какъв начин наподобява този, с който се споделяме, сигурно ще ускори още повече мерака ни.
Защото сексът е в главата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР