Секс на плажа не е само популярен коктейл, с който

...
Секс на плажа не е само популярен коктейл, с който
Коментари Харесай

За и против секс на плажа

Секс на плажа не е единствено известен коктейл, с който може да се разхлаждате в горещите летни дни. Сексът на плажа е фантазия за някои и действителност за други, които към този момент са го правили. Като доста други неща в секса, отдаването на интимности на плажа има своите последователи и съперници.

С наближаването на времето за море, запознайте се с положителните и неприятните страни на секса на плажа. Само по този начин най-лесно ще можете да прецените дали това е нещо, което си заслужава да извършите (ако към този момент не сте го правили, схваща се).

„ ЗА” секса на плажа

Разнообразие: Освен в случай че не живеете на някой тропически остров, надали имате опция да вършиме секс на плажа постоянно. Ето за какво това е нещо, с което несъмнено ще разнообразите своя полов живот. Неслучайно сексът на плажа е едно от обичаните нетрадиционни места, на които двойките вършат секс.

По-голяма възбуденост: Следвайки логиката, че сексът на плажа е свежо многообразие в една връзка, това автоматизирано значи, че дамата и мъжът ще изпитат по-голяма възбуденост от него. Ако пък сътрудниците са от оня самоуверен вид хора, които се възбуждат от концепцията, че могат да бъдат хванати, то възбудата несъмнено нараства още повече.

Запомнящ се спомен: Сексът на плажа е нещо, което несъмнено ще запомните, имайки поради, че не го вършиме постоянно. Ако пък всичко мине без проблеми и затруднения, ще ви остане един необикновен спомен.

„ ПРОТИВ” секса на плажа

Могат да ви заловен: Сексът на плажа крие огромен риск от неочакваната поява на нежелани лица, в случай че не вършиме секс на уединен остров. И до момента в който на доста места ще се разминете единствено с голяма доза позор, а за какво не и сериозна дрънканица, то в някои страни като Филипините може да се озовете в пандиза поради секс на плажа. Така че, в случай че пътувате в непозната страна и ви се прииска да вършиме секс на плажа, най-добре първо проучете дали това не се счита за закононарушение там.

Опасности за здравето: Тъй като плажовете са публични места, вие сте изложени на риск освен от воайори, само че и от всевъзможни бактерии. Ентерококите, да вземем за пример, са тип бактерии, които могат да причинят инфекции на пикочните пътища, а ешерихия коли се среща както в морската вода, по този начин и в пясъка.

Дискомфорт: Истината е, че пясъкът не е нито чист, нито комфортен. Много елементарно пясъкът може да се популяризира по всички елементи на тялото, в това число и интимните. Постоянното търкане на пясък в тези чувствителни области несъмнено може да съсипе секса на плажа.

Ако макар прочетеното въпреки всичко желаете да вършиме секс на плажа, ето няколко съвета, които ще ви бъдат от изгода:

Подберете вярното място: Отдайте се на интимности в тъмната част от денонощието и по опция на място, където не би трябвало да минават хора.

Изберете верните облекла: Облечете се с облекла, които са лесни за обличане и събличане. Роклята или полата за дамите е идеалният вид.

Донесете си забрадка: За да се предпазите най-малко до някаква степен от пясъка, донесете си огромна забрадка, на които да легнете. Одеялото е даже още по-добър вид. Вземете две, в случай че желаете да се покриете.

Изберете вярната поза: Тя би трябвало да бъде такава, че интимните ви елементи да са на оптимално огромно разстояние от пясъка, поучава електронното издание "Розали ". Опитайте в позата лъжички или пък тази, в която дамата е върху мъжа.

НЕ правете секс във водата: Морската вода може да наруши естествения pH баланс на вагината, което да ви направи доста по-податливи на заразяване с бактерии от водата.

НЕ използвайте слънцезащитния крем като лубрикант: В слънцезащитните артикули има съставки, които могат да причинят вагинална или уретрална зараза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР