секс на плажа Морето, плажът и сексът са една неразделна

...
секс на плажа Морето, плажът и сексът са една неразделна
Коментари Харесай

Шестте класики в секса

секс на плажа

Морето, плажът и сексът са една неразделна част. Това се потвърждава и от едноименния коктейл, който неслучайно е толкоз продаван по крайморските заведения. Летните пристрастености, наред с тенът, почивката и положителното въодушевление включват и някой морски гларус. Сексът на плажа напълно не е неприятна концепция, освен поради романтиката от вълните, звездите и морето, а и поради преживяването, което остава незабравимо.

секс в колата

Една остаряла класика, която колкото и неуместна да е на практика, толкоз зареждаща се оказва за половия ти живот. Обикновено сексът в колата се практикува в тийнейджърските години, когато с приятелят ти живеете при родителите си и няма къде да сте дружно. Тръпката от това обаче е задоволително добра, с цел да си позволиш секс в колата, даже и да не си на двайсет. Болките в гърба на другия ден ще си костват.

секс навън

Не изключително прелестно преживяване, изключително в случай че си по-срамежлива, само че остава класика в секса. За мъжа едно от най-възбуждащите преживявания е секс навън, където могат да ви видят минаващите хора. Няма неприятно, стига да не става табиет. Ако не си обожател на лаксите навън, само че въпреки всичко ти е любопитно, можеш да се изхитриш и да го извършите на някое по-тайно, външно място. Пейката зад блока през дребните часове на нощта или към някоя изоставена постройка, съвсем подсигурява, че няма да имате аудитория.

секс на пияно

Разбира се, тук не приказваме да правиш секс, единствено откакто си поела подобаващото количество алкохол. Но когато си на градус, се чувстваш доста по-свободна да експериментираш в секса и да нямаш задръжки. Дори и да не помниш доста на идващия ден, преживяването сигурно ще остане незабравимо за него.

секс с белезници

Садо-мазо сексът не е за всеки. Когато не си почитател на белезниците, превръзката на очите, камшиците и всичко останало кожено в секса, можеш да опиташ и нещо по-просто. Ако останеш единствено по високи токчета и ползваш белезниците за него, той сигурно няма да се разсърди. Ако ти работи вълнуващо пък ти да си по-безпомощната в секса, давай самоуверено. Вероятно ще останеш удовлетворена.

секс за една нощ

Сексът с приятелят ти, с който излизате към този момент година, сигурно е прелестен. Когато се познавате добре, имате по-малко задръжки. Но преживяването да си някой, с който знаеш, че няма да се повториш, също носи доста плюсове. Когато си сигурна, че сексът ще е единствено за един път, нормално е като за последно. Тръпката е голма, както и нещата, които сте склонни да извършите, знаейки, че няма да има последици.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР