Секс на плажа е не само име на алкохолен коктейл,

...
Секс на плажа е не само име на алкохолен коктейл,
Коментари Харесай

Секс на плажа - вълнуващо или разочароващо?

Секс на плажа е освен име на алкохолен коктейл, само че и на една от летните мечти на мнозина. Ако сте пробвали това вълнуващо и на моменти рисково прекарване, значи знаете кои са плюсовете и минусите. Но в случай че се каните да запомните това лято с горещи прекарвания край брега, ето няколко съвета от lifestyle.bg за попречване на допустимо крушение:

Прикритие

Сексът на плажа, както и на всяко друго публично място, не влиза в графата със законни дейности. Именно по тази причина и адреналинът е по-висок, а споменът - паметен. Но с цел да не прекарате няколко незабравими часа в ареста или да си тръгнете от морето с санкция за нарушение на публичния ред, би трябвало да сте внимателни.

Късните часове на нощта не ви подсигуряват, че няма някой да прекъсне палавите ви занимания. Но в този случай би трябвало да се молите да не е някой с униформа. Добри скривалища са скалите и дюните, а също и постовете на спасителите.

Времето

Топло, само че не прекомерно прохладно. Ако решите да се разхладите и разнообразите и във водата, би трябвало да е спокойна, с цел да избегнете рискови обстановки. Особено на мрачно.

Дрехите

Разбира се, би трябвало да се смъкват бързо и елементарно. Ефирна рокля и липса на долни дрехи под нея сигурно се трансформира в причина за парещ секс на плажа. А и освен.

Хавлия / одеяло

Да се разгорещите върху самия пясък не е по никакъв начин добра концепция. Особено от женска позиция. Разбира се, изисква се предварителна подготовка, само че бързо ще разберете, че си е заслужавало. В противоположен случай си гарантирате неприятно чувство и крушение. Ако сте от по-притеснителните, може даже да се завиете.

Позата

Мисионерската несъмнено не е подобаващ избор за този ексклузивен случай. По-добре да заложите на "лъжички " или "ездачка ", с цел да си гарантирате повече наслаждение и по-малко стеснение.

Продължителност

За разлика от други обстановки, тук гоните експедитивност и едновременен оргазъм. И това изобщо не е невероятно, имайки поради адреналина, който сигурно бушува във вас. А дългите любовни игри си ги оставете за хотелската стая.

И не забравяйте, че сексът на плажа едва ли ще оправдае огромните ви упования. Да, на фотоси и по филмите наподобява супер възбуждащо, само че действителността е малко по-солена, притеснителна и песъчлива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР