Секс на килограм се лее в ефира на Би Ти

...
Секс на килограм се лее в ефира на Би Ти
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ергенът се превърна в порно предаване

Секс на кг се лее в ефира на Би Ти Ви, където сега тече шоуто " Ергенът ", видя Lupa.bg. Гергана Стаменова, която по специалност сякаш е певица, само че демонстрира други заложби в предаването, ошашави феновете с пошлото си държание. Момата съвсем изнасили Виктор на едно истанбулско дървото, където трябваше да се проведат фотосите.





Тази вечер имението на любовта се трансформира в снимачна площадка на фотосесия. Всяка от участничките влезе в друга роля, за която преди този момент би трябвало да се пребори. Сред сюжетите, които дамите ще разиграят дружно с първия „ ерген “ на България, са „ 50 нюанса сиво “, „ Пепеляшка “, „ Спасители на плажа “, „ Фермери “, „ Адам и Ева “ и „ Младоженци “.

На Гери й се падна ролята на „ Адам и Ева “ и тя се развихри като за последно. Брюнетката реши, че снимат порнофилм и се вживя в ролята си на Ева, като задачата беше да впечатли мачото, само че съумя по-скоро да го шокира с държанието си.





Виктор Стоянов на няколко пъти съумя да избяга от целувките на Гергана, само че тя му отмъсти като му отхапа зърното. Всичко това се случва в 21.30 часа, без алена точка и предизвестие, че фрагментите не са подобаващи за дребни деца.



" На това му се споделя " обезверена жена ", " Толкова просташко, вулгарно и леко държание от страна на дами скоро не бях виждала. Явно някои това схващат под " продобиване " на мъж ", " Милият той, по какъв начин стиска зъби и върти глава, да поеме въздух. Не е елементарно ", " Направо проби дъното! Изглеждаше жалка " - това са единствено част от по-цензурираните мнения.

Благовеста Бонбонова също продължи с порното онлайн и накара останалите моми да се изпотят от позор, че гледат тези подиуми.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР