Секретни документи на британската военна база за производство на химически

...
Секретни документи на британската военна база за производство на химически
Коментари Харесай

Документен случай тип Станишев в най-известната британска база за химическо оръжие

Секретни документи на английската военна база за произвеждане на химически оръжия " Портън Даун ” бяха открити в кофа за отпадък. Ако документите бяха попаднали в неправилни ръце, те щяха да разкрият голяма, въпреки и малко остаряла информация за системата за сигурност на оборудването, написа БГНЕС.
Хилядите страници, открити в контейнера за отпадък са съдържали информация за сигурността въз основата, в това число детайлности за оборудването и защитата на оборудването като оръжието на охранителите, техните домашни адреси и паролите на компютрите. Изхвърлените документи датират от началото на 80-те години до 2017 година.
Експерт от разузнаването, представен от английските медии, назова откритието " фантазията на терориста ", добавяйки, че бунището се посещава постоянно от бездомници, които търсят храна и остарели движимости.
Според известията Министерството на защитата на Англия е почнало следствие. " Това 100 % би могло да приключи пагубно. Някой някъде не е приключил работата си ", сподели някогашен служител на реда, обвързван с " Портън Даун ".
Съоръжението, което в началото е разработвало химическо оръжие по време на Първата международна война, още веднъж попадна в центъра на вниманието след хипотетичното отравяне на някогашния съветски шпионин Сергей Скрипал и щерка му Юлия в град Солсбъри. Според информация на Mirror, базата към момента има ресурси от извънредно смъртоносни субстанции, в това число вируса " Ебола " и невропаралитичния газ зарин.
Случаят с тези документи припомня и на доста известния случай със Сергей Станишев и " изгубените " от него секретни документи още до момента в който беше министър председател. Как се разви този случай - припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР