Секретарят на украинския Съвет за национална сигурност и отбрана Алексей

...
Секретарят на украинския Съвет за национална сигурност и отбрана Алексей
Коментари Харесай

УКРАЙНА: Целта ни е пълна капитулация и демилитаризация на Русия

Секретарят на украинския Съвет за национална сигурност и защита Алексей Данилов съобщи след триумфите на ВСУ в Харковска област, че Киев няма да остане удовлетворен, в случай че Русия съобщи Крим и " големи репарации “, а ще се бори за " цялостна капитулация и демилитаризация на Русия “ благодарение на своите съдружници, предава украинският ефирен канал ТСН.

" Нашата задача е да създадем Русия такава, че тя даже да няма предпочитание да си намерения, че може да нападна съседите си, изключително по метода, по който го направи във връзка с нашата страна “, съобщи Данилов в изявление пред Радио " Свобода “.

По думите му, Украйна към момента не е минала повратната точка на войната.

Той предизвести, че Киев го чака " огромна война “ с армията на Руската федерация.

" Ще бъде доста мъчно, няма да е елементарно. И в случай че някой счита, че към този момент сме минали някакъв Рубикон и ще продължи като по часовник, това няма да се случи, за жалост. Ще имаме огромна война с тази страна и ще би трябвало да поставим доста старания, с цел да бъде успеха наша “, сподели той.

Данилов акцентира, че Украйна се нуждае от победа, която вечно ще постави завършек на желанието на Русия да се бие против Въоръжените сили на Украйна.

" Трябва да спечелим победа, която ще зачеркне способността на Руската федерация да повтори всички тези неща. Нуждаем се от победа, която ще счупи гръбнака на тази гад, която седи на съветска територия, непрекъснато навлизайки в непознати територии. Ако не го създадем в този момент, това ще бъде просто отсрочена война “, съобщи Данилов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР