Секретарят на Съвета за сигурност на Украйна Олексий Данилов заяви,

...
Секретарят на Съвета за сигурност на Украйна Олексий Данилов заяви,
Коментари Харесай

Киев обяви атака с ракети Storm Shadow по Кримския мост

Секретарят на Съвета за сигурност на Украйна Олексий Данилов съобщи, че въоръжените сили на Украйна могат да употребяват ракети Storm Shadow, с цел да нападат Кримския мост.

В изявление за телевизионния канал 24 той сподели, че украинските военни ще вземат решение за това, в случай че са уверени в триумфа на своите дейности. Той обаче не назова съответни дати.

Говорейки за потреблението на ракети от въоръжените сили на Украйна, той изясни, че „ това е нашата тактика, тактичност “ на въоръжените сили на Украйна, които вземат решение къде да употребяват високоефективни муниции, написа " МК ".

Политикът счита, че командването на въоръжените сили на Украйна знае „ кои обекти да поразява “ и независимо дефинира реда на офанзивите.

" Ще пристигна време за всички уреди, които ще съставляват опасност за нас ", - сподели представителят на Съвета за сигурност.
Според Данилов не би трябвало да се бърза с сходни неща.

Той прикани въоръжените сили на Украйна да се „ приготвят по-задълбочено “, изключително в такива сложни въпроси, с цел да реализиран 100% резултат в последна сметка.

Според Министерството на защитата на Руската федерация през миналото денонощие системите за противовъздушна защита са прехванали 12 снаряда за MLRS HIMARS и крилата ракета с огромен обхват на деяние Storm Shadow, 11 БПЛА на Въоръжените сили на Украйна са били унищожени.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР