Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна

...
Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна
Коментари Харесай

Олексий Данилов: Няма да дадем и парче от нашата земя, Русия трябва да умре

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов съобщи, че страната му няма да се откаже и от сантиметър от своята земя, разяснявайки опцията финансирането от Съединени американски щати да спре.
 
" Спокойствие и неотстъпчивост. Независимо кой, къде и по какъв начин е дал своя вот в която и да е страна по света, ние няма да спрем да пазиме страната си, няма да дадем нито едно парче от нашата земя. Ще се концентрираме, ще създадем заключения, ще презаредим оръжията си и ще продължим да унищожаваме съветското страшилище ", написа Данилов в Туитър.
 
" С всеки ден, с всеки сложен, само че нужен урок, ние съзряваме и ставаме по-силни. Разбрахме, че без значение от човешкия напредък в света, силата още веднъж става главен приоритет и по тази причина Силите за защита на Украйна са и остават най-хубавият ни поръчител за сигурност, надеждна застраховка против опасността да станем заложници на изменящата се политическа обстановка и несъблюдение на интернационалните отговорности за сигурност ", написа още Данилов, завършвайки обявата си с хаштаг " Русия би трябвало да почине " (#RussiaMustDie).
 

Спокій і твердість. У незалежності від того, хто, де і крепък проголосував у будь-якій країні світу ми не припинимо захищати нашу державу, ми не відмовимося від жодного клаптика нашої землі та не пробачимо жодного вбитого або скаліченого. Ми зосередимося, зробимо висновки,…
— Oleksiy Danilov (@OleksiyDanilov) December 7, 2023
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР