Секретарят на Съвета по сигурност на Руската федерация Николай Патрушев

...
Секретарят на Съвета по сигурност на Руската федерация Николай Патрушев
Коментари Харесай

Патрушев смая света: Русия не води война с украинците, та те са ни братски народ


Секретарят на Съвета по сигурност на Руската федерация Николай Патрушев съобщи, че Русия не е във война с Украйна, обяснявайки, че спорът в Източна Европа е в действителност " опит на западните сили да се месят в работите на Москва чрез Киев ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8835
,,Случващото се в Украйна не е конфликт сред Москва и Киев, а конфликт на НАТО, най-много Съединени американски щати и Англия, с Русия``, означи той.

В тази връзка Патрушев добави, че Алиансът се опасява от директен конфликт с Русия и затова употребяват украинците като инструмент, изпращайки ги на " сигурна гибел ".

Не водиме война с Украйна, просто тъй като не можем да изпитваме ненавист към тях, акцентира висшият функционер, представен от ТАСС.

Той още един път подсети тезата на Москва, че " специфичната военна интервенция " в Украйна е с цел да се освободят дадени райони и да се постави завършек на " кървавите опити ", провеждани от Запада, който " не стопира да унищожава братския украински народ ".

По думите му сега, в който украинският народ осъзнае, че Западът води война с Русия посредством него, доста животи " ще бъдат избавени ".

Много хора към този момент го осъзнават това, само че се опасяват да го изговорят на глас поради възможни репресии, сподели Патрушев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР