Секретарят на организационния комитет на „София 2018 – Европейска столица

...
Секретарят на организационния комитет на „София 2018 – Европейска столица
Коментари Харесай

Анатоли Илиев: София Трофи е голям успех

Секретарят на организационния комитет на „ София 2018 – Европейска столица на спорта “ Анатоли Илиев разяснява в изявление за Спортно шоу Гонг по Дарик радио, че шампионатът по фигурно пързаляне „ София Трофи “ е огромен триумф. Илиев добави, че идващото огромно предизвикателство ще е Световното в „ Арена Армеец “.

„ Фигурното пързаляне е спорт изпълнен с хубост и динамичност. Всички доста се радвахме в годините на триумфите ни. Днес тук бе Мишин. Няма какво да кажа за него. Всички международни и олимпийски съветски първенци са минали през него. Тази школа е потвърдена с триумфите си.

Сериозен интерес към започващия шампионат "София Трофи "

Малката Александра - огромната българска вяра във фигурното пързаляне

Сега говорихме и с сътрудниците – не помним толкоз огромен треньор да е идвал тук. Уважи ни, даде изявленията. Много добре е надъхан към България. Утре ще взе участие на семинара. Това единствено може да подтиква младите ни треньори. Бъдещето е с добра вероятност, изключително като такива имена ни поддържат. Голям триумф е шампионатът. Следващото предизвикателство е Световното в „ Арена Армеец “. Ще имаме опция да се любуваме “, сподели Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР