Секретарят на Министерството на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас обяви в

...
Секретарят на Министерството на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас обяви в
Коментари Харесай

DHS обявява нова кампания за борба с „невъобразимия ужас“ на експлоатацията и малтретирането на деца онлайн

Секретарят на Министерството на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас разгласи в сряда акция за осведомление на обществеността за справяне с онлайн употребата и малтретирането на деца, които той назова „ немислим смут “. "

„ Просто би трябвало да повишим осведомеността и да научим децата и всички към тях по какъв начин да разпознават хищниците, когато са на път да станат жертва, по какъв начин да се защитят и какво да вършат “, сподели Майоркас на „ CBS Mornings “ в сряда.

Новата акция, Know2Protect, работи с сътрудници от обществения и частния бранш, с цел да образова родителите и техните деца по какъв начин да се борят и да рапортуват за употребата, както и по какъв начин да поддържат жертвите на фона възходящи равнища на злоупотреби през последните години.

„ Превенцията е единствено първата линия, само че ние също би трябвало да сме сигурни, че в случай че нещо се случи, ние поправяме “, сподели Майоркас. „ Тези деца се изявяват, родителите се изявяват и ние можем да се заемем с него, освен с цел да помогнем на жертвата, само че и да подведем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР