Секретарката на разжалвания депутат Живко Мартинов-Суджука е гаджето на 100

...
Секретарката на разжалвания депутат Живко Мартинов-Суджука е гаджето на 100
Коментари Харесай

Рапърът 100 Кила заби секретарка

Секретарката на разжалвания народен представител Живко Мартинов-Суджука е гаджето на 100 Кила. Бдителни почитатели разкриха пред България през днешния ден, че Олга Пейчева от Добрич е мистериозната дама на сърцето на рапъра. Двамата са дружно най-малко от две години, на варненецът настойчиво криеше завоеванието си.

Папараците на вестника изловиха влюбените гълъбчета на бензиностанция още в края на 2017 година. Шармантната млада дама е засичана с изпълнителя по нощни заведения и музикални събития, само че формалното й показване пред камерите бе преди броени дни на на премиерата на автобиографията на Килата "Свободен " в столичен мол.

Двамата се появиха облечени в идентични пуловери на известна международна марка. Химията сред влюбените се долавяше от погледите, които и хвърляха. Преди време в изявление Явор Янакиев призна, че е разкрил дамата на живота си. Той показа, че й е признателен за поддръжката, която му дава. "Тя е доста специфичен човек, който обърна света. Имам неточност към нея, която се надявам с времето да оправя. Когато мисля за нея, всичко в мен се свива, споделя рапърът.



Той е на път да стане добрички шурей, защото фамилията на изгората му е от там. Бащата на Олга до неотдавна бе зам.-председател на Общинския съвет в Добрич от НФСБ. Сега той се подвизава в Народното събрание, само че длъжността му остава загадка. Половинката на Килата неотдавна бе разпитвана като очевидец поради работата си при ексдепутата от ГЕРБ Живко Мартинов. Разпитът на Пейчева бе пожелан от отбраната и продължи близо час в постройката на столичната улица "Черковна ". Още с влизането си в правосъдната зала Олга впечатли присъстващите с дългите си пърхащи изкуствени мигли и скъпарския си парфюм.



Темида не спести на 33-годишната русокоска въпроси за длъжността на баща й, само че тя уточни, че не я знае. Олга Пейчева описа, че заработвала като механически секретар във формата на Мартинов за отдаване на парцели чартърен. Движела маркетинга и вземала 400 лева заплата за цялостен работен ден. Живко Суджука даже й издал пълномощие да го съставлява пред Министерството на земеделието, само че не стана ясно дали се е възползвала от него.

Тя побърза да се застрахова и още първоначално посочи, че връзките й с него са единствено служебни. Задачите й били да посреща посетители, да им прави кафе и да изготвя работен график. През годините Олга е изкарвала прехраната си като чиновник в локалното ВиК, а от известно време оказва помощ на евродепутата Вмил Радев. Въпреки служебните си задължения, тя съумява да откри време и за гаджето.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР