Секретарката каза, че за рождения ми ден е подготвила приятна

...
Секретарката каза, че за рождения ми ден е подготвила приятна
Коментари Харесай

Някои ГЕРБ-ери в Пловдив май избързаха и свалиха маските

Секретарката сподели, че за рождения ми ден е подготвила приятна изненада и излезе. След малко в кабинета се изсипа цялата администрация.
Е, какво се оплакваш?

Ами аз към този момент се бях съблякъл!

Огромна заплаха е надвиснала над някои партийни деятели да се озоват в същата нелепа обстановка. Те желаят от дребни кметове да станат по-големи кметове. Или напряко кметове. И това разголване идва след откровената дезинформация, че Иван Тотев няма да играе за трети мандат.

Те се държат като сперматозоиди с голямо предпочитание да оплождат яйцеклетка на хубава жена. Нямам визия какво изпитват в този момент сперматозоидите, само че наподобява е доста вълнуващо. Не мога да си показва и разочарованието, в случай че са станали жертва на орална обич. На бас, че сцената е покъртителна.

А и въпросът с имплантите става все по-сериозен. Защото те имат тип на хора, на които преди малко са вградили нещо особено - да вземем за пример партийно самочувствие. И държат да го покажат.

Не подценявайте имплантите. Един австралиец го удари гръмотевица, както се кефел на новия си басейн. Оказало се, че мълнията е привлечена от железни топчета, които господинът вградил в мъжкото си достолепие. Какъв шанс тъкмо когато му потръгнало в живота!

Тези хора даже се имат за газели, които тичат бързо. Техните съветници несъмнено знаят, че газелите са красиви животни, само че би трябвало да тича доста бързо, с цел да оцелеят. Газелите наподобяват уплашени и на фотография - ослушват се за лъва.

Изкушенията и стръвта на въдицата са разнородни. На един му оферират сякаш да стане зам.-кмет на образованието, различен пък го припознали като общ претендент на ГЕРБ и Обединени патриоти, трети занапред го съветвали по какъв начин да пробие от дребното кметство към огромното. Излиза, че партийната конструкция на ГЕРБ в града ще се разчекне от искания. И по този начин до момента в който газелите научат партийната си орис напролет или лятото - че имплантите им са неверно сложени. Ще бъде прекомерно късно - както са голи в очакване на секретарката.

В тази връзка се сетих по какъв начин преди едни избори играх боулинг с Милен Велчев. Съгласих се, тъй като той сподели, че като не желая да хапвам изборни кебапчета, играй боулинг ­да ти пристигна акълът. Не знам дали трябваше да направя повече точки от него, само че ги направих. Той ­ 118, а аз 161. Като резултат от успеха имам една жълта кегла с надпис: "НДСВ, избори 2009 ". Ако сте не запомнили, злополуката на жълтата кегла беше шокираща.

В такива случаи ми се прияждат кебапчета. За ум постоянно има време. А и съм наясно, че партийните газели нямат дупе за мажоритарни претенденти. По-лесно им е като мажоретки.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР