Сегашният служебен кабинет ще е последният, който президентът Радев ще

...
Сегашният служебен кабинет ще е последният, който президентът Радев ще
Коментари Харесай

Знаково лице на БСП размаха пръст на президента Радев: Това е последният служебен кабинет!

Сегашният длъжностен кабинет ще е последният, който президентът Радев ще назначи в мандата си. Тази прогноза направи във Велико Търново заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин, лидер на листите на Българска социалистическа партия в Ямбол и във Велико Търново, съобщи БНР.
Според Кристиан Вигенин разновидността парламентарни и локални избори по едно и също време наесен не е реален и би било извънредно безконтролно, в случай че 49-ият парламент не успее още веднъж да излъчи постоянно държавно управление с взаимни отстъпки сред политическите сили: „ България не може да си разреши повече безвремие. Колкото и да е мъчно, считам, че може да се намерят общите цели, общите цели за едно постоянно държавно управление “.
Според Вигенин Българска социалистическа партия ще увеличи резултата си на 2 април, а хартиената бюлетина ще върне гласоподавателите на изборите, само че служебното държавно управление би трябвало да подсигурява почтени избори.
Водачеството си на листата на Българска социалистическа партия във Великотърновска област, където структурите са опозиционни на водача Корнелия Нинова, Вигенин отхвърли да е с дисциплинираща цел: „ Едно е това, което имаше доскоро повече от седмица на конгреса и всички тези неща, мисля, че останаха на назад във времето “.
14-членна е листата на социалистите за Велико Търново, 9 от имената са нови. В листата са осем дами и шестима мъже, което прави търновската листата с най-голямо дамско присъединяване в Българска социалистическа партия, акцентира Кристиян Вигенин. Като гражданска квота на трета позиция е някогашната депутатка от „ Възраждане “ Цвета Галунова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР