Сегашният премиер Бойко Борисов изглежда е бил в много близки

...
Сегашният премиер Бойко Борисов изглежда е бил в много близки
Коментари Харесай

Георги Милков от 24 часа: Отидох при Пашата, посрещна ме Борисов

Сегашният министър председател Бойко Борисов наподобява е бил в доста близки връзки с създателя на СИК Румен Николов – Пашата в средата на 90-те години на предишния век. Това излиза наяве от описа на журналиста Георги Милков, оповестен в неговия Facebook профил.

Журналистът споделя своя персонална среща с Борисов през 1996 година във връзка история за българско семейство, застрашено от мутри, която е оповестено в " 24 часа ". Във вестникарската обява е упоменато името на Румен Николов – Пашата, който по-късно желае своето право на отговор. Текстът му е бил предаден на Георги Милков персонално от Бойко Борисов.

Mediapool потърси коментар от ГЕРБ и Министерския съвет, само че реакция все още няма

Ето и цялата история:

" Гледам, че доста хора пускат фотоси на Маджо, на Бойко Борисов с Пашата, Маргините и всякакви други герои от 90-те години на предишния век. Което ме връща към мемоари за първата ми среща с Борисов. " Мутри вън " в този момент се счита за съвременен девиз, само че да напомня, че през 1996 година имаше национална акция, наречена " Не на страха ". Патрон беше тогавашният президент на България доктор Желю Желев. А лицето на акцията бяха дуетът Дони и Момчил - мегазвезди по това време.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР