Сегашният образ, който се опитва да ни втълпи Златка Райкова,

...
Сегашният образ, който се опитва да ни втълпи Златка Райкова,
Коментари Харесай

Златка Райкова насилена от Андрей Едрев? Вижте най-голямата й излагация в риалити шоу

Сегашният облик, който се пробва да ни втълпи Златка Райкова, няма нищо общо с предишното й и жалките опити да се измъкне от Пазарджик и да стане известна, научи HotArena.

Представящата се за бизнес дама Райкова крие потресаващи детайлности от предишното, които би трябвало да карат родителите й да се срамят. Нейната популярност потегли от предаването „ Островът на изкушението “, където Златка сподели леко държание и вулгарни подиуми, писа " Шоу ".

Тези дни из обществените мрежи се завъртя клип от въпросното предаване, на което Андрей Едрев насилва Златка. Бизнесменът, който от години живее на о-в Бали, съблича принудително русата хала пред погледите на всички участници. „ Това си е обезчестяване “, възроптаха фенове на скандалното видео.

Златка участваше във формата през 2008 година, откакто се окичи с купата „ Мис Плеймейт “. Цицорестата пазарджиклийка отпътува с още  10 изкусителки на другия завършек на света, като задачата на девойките бе да прелъстят няколко необвързани мъже. Тогава само Златка съумя да извърши задачата съвършено.

Първите дни тя спретна незабравимо еротично денс шоу за господата, които плакнеха очи и се мъчиха да устоят на гледката.

Само по транспарантен сутиен и прашки тя се кълчеше пред възбудените мъже, дупеше се и им сядаше в скута. На един от тях разреши да опипа голия й гъз. В кулминационната точка на риалитито двамата се усамотиха в първокласна спалня и обстановката загрубя. Поставените в стаята микрофони предаваха на тв феновете стенания, каквито няма даже в немските порнофилми.

Диалозите посред им също караха феновете да онемеят. „ Моля те да не ми приказваш по този начин пред хората. Ела встрани и питай: Ще ми направиш ли една свирка ? “, споделяше Златуна.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР