Сегашният начин на местно самоуправление е извратен. Четвърт от средствата,

...
Сегашният начин на местно самоуправление е извратен. Четвърт от средствата,
Коментари Харесай

Румен Петков: Гласуваш за Борисов, получаваш Деската

Сегашният метод на локално самоуправление е перверзен. Четвърт от средствата, които стигат до общините, стигат по силата на постановления на Министерския съвет, зад тила на Народното събрание и обществото и на партиен принцип. Това разяснява в Пловдив ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков, който акцентира, че в цялата история на партийната политическа система в България в изтичащия управнически мандат за първи път левицата няма кмет на регионален град и изрази вяра, че това ще е и последният подобен случай, оповестиха от пресцентъра на партията.

Пред медиите в града той акцентира, че настоящето ръководство по модела на слепване на партия с страна е нездравословно за обществото и извратено.

Петков разяснява и тематиките в страната през последните няколко седмици – шпионски кавги, прекъсването на ефира на Националното радио за първи път в историята с думите: „ Последните два три месеца, министър председателят жив да го ожалиш. От едната страна шпиони - и би трябвало да кажа с мъка, че нито един от шпионите не е в ареста или в съда. Това е углавно закононарушение и прокуратурата, и съда пуснаха баш шпионина да се вре по студиата и да шпионира, да черпи информация и да рапортува. От другата страна - саботьори в радиото. Това е речниковият състав на Вълко Червенков, не разбирам. Той се занимаваше с откриване на шпионски групи и очистване на саботьорски групи “.

Председателят на Политическа партия АБВ разяснява и случилото се към пандизчията Будимир Куйович и последвалите оставки на началника на Софийския затвор Десислав Трайков.

Той загатна за взаимозависимост сред Трайков и държавното управление.

„ Питам ясно Борисов - какво вършим с управлението на Софийския затвор и със пандизчиите. Да каже ясно - имат ли общ бизнес, в какво им е бизнеса. Защо управлението не може без Деската? Аз знам за какво пандизчиите не могат без Деската, имам поради, единствено някой, по-първите. Но за какво Борисов не може без Деската? Да излезе и да каже. Тези неща потъват и нашите сънародници би трябвало да знаят защо гласоподават. Защото съм на път да мисля, че когато гласуваш за Борисов, получаваш Деската “, съобщи той.

Петков прикани министър-председателя да опровергае това изказване.

Да излезе да каже, че не е по този начин – лесничко е. Можем без Деската - уволняваме го. Или не можем без Деската Да излезе някой й да каже – Румене, не си прав, ще се извиня незабавно. Но не споделят. За обсъжданите „ мокри “ поръчки ‚ в тази институции ще запитвам различен път, в случай че ми стигне времето… “, уточни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР