Сегашните кризи са олицетворение на 10-годишното хаотично управление. Това заяви

...
Сегашните кризи са олицетворение на 10-годишното хаотично управление. Това заяви
Коментари Харесай

ДПС: Единствено ГЕРБ са отговорни за днешните проблеми

Сегашните рецесии са въплъщение на 10-годишното безредно ръководство . Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от парламентарната естрада.
" В началото на новата сесия на 44-ото сесия, при започване на нова година и на ново десетилетия от името на Движение за права и свободи и от свое име поисквам здраве, благодат и вода във всеки дом ", сподели Карадайъ.
" Нека България в рамките на Европейски Съюз да откри правилния път за разцвет на всички български жители. Да сътвори и подсигурява същински европейски условия за живот и развиване. Началото на година е и време за равносметка и оценка за взор към новите хоризонти. Днес време за предизвестия няма . Излишно е де посочваме проблемите пред ръководството, които не просто стопират развиването на страната, само че ни връщат обратно. Всички въпроси значими за българските жители, би трябвало да намерят решение.
Сериозни и тежки са проблемите, които стоят пред нас за решение. Нека ясно да го заявим - проблемите би трябвало да бъдат решени в доста къс период и то преди да е настъпила парламентарната рецесия. Т ежките рецесии при започване на този политически сезон са задоволително съществени и задоволително красноречиви, с цел да няма никой илюзията, че нещата могат да продължат по същия метод " , добави още Карадайъ, представен от Фокус.
" Основно двете рецесии - във водния бранш и в опазването на здравето са предстоящи, тъй като тези браншове са нереформирани . Тези бомби са авансово заложени заради отвод от промени и поради модела на властта - без ясна визия, без ясни цели, без ясна стратегия, с ясни цели. Последните 10 години властта се упражнява като решения на съответни решения на пожар, на правилото на проба-грешка, което закономерно води до рецесия и по този начин от рецесия в рецесия ", съобщи Карадайъ.
По думите му сегашните рецесии за поради 10-годишно ръководство. Според него неналичието на визия не може да се потушава с лични промени. " Политиката на Движение за права и свободи в този политически сезон още веднъж ще бъде поредна. Ще продължим да работим за консенсус за визия за догонващо развиване на страната ", добави още Карадайъ. Той се разгласи против популизма и екстремизма и за демокрацията и толерантността.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР