Сега ясно ли ви е, какви служебни правителства сме имали

...
Сега ясно ли ви е, какви служебни правителства сме имали
Коментари Харесай

Илиян Василев: Стефан Янев не защитава националния ни интерес

Сега ясно ли ви е, какви служебни държавни управления сме имали и какви са настойниците на Стефан Янев, които защитаваха управлението на Булгаргаз?

Особено смешно е, когато Янев се самоопределя като бранител на "националния интерес ", който самичък той си дефинира. Така опакован в националното знаме, става безгрешен, само че единствено в личните си очи. А истината, че сложи България в неуместно състояние да бъде непознат измежду своите и да не и имат вяра.

Последната му декларация за незаменимост единствено удостоверява, че би трябвало да бъде неотложно заменен, тъй като е в рисков асинхрон и със събитията и точно с националния ни интерес, свестен като оптимално увеличаване на националните ни сигурност.

Дори единствено странната му борба /само вижте равнището му мислене/ да не назоваваме войната с същинското и име, тъй като Путин не бил употребявал тази дума, го разкрива като некадърен на независима преценка човек, камо ли на подобен който може да дефинира народен интерес, откакто живее в някакъв успореден свят.

Къде тъкмо тук е интереса на България, че няма да назоваваме нещата с същинското им име, да отхвърляме да виждаме съветската опасност, когато даже Германия напусна политика от 77 години и стартира да се въоръжава и да изпраща военна помощ на Украйна.

Кой тъкмо е избрал Янев на този пост, кой е дал своя вот за него? Защото е от квотата на президента, на която той няма право.

Румен Радев е същинският стопанин на Янев - той защитаваше и ставленика на Газпром у нас Николай Павлов.

Янев бе срещу военно-техническа помощ за Украйна, нали?

Янев бе срещу разполагането на части на НАТО у нас с цел да ни пазят, т.е. той умишлено искаше да останем незащитени от Русия.

Опасността от Радев остава, без значение дали ще бъде заменен Янев.

Илиян Василев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР