Сега влизам вътре да разбера каква е цената на това

...
Сега влизам вътре да разбера каква е цената на това
Коментари Харесай

БСП каза какво ще иска от ИТН в замяна на подкрепа

Сега влизам вътре да схвана каква е цената на това и по кое време тъкмо ще я заплати партията. Това сподели Кирил Добрев преди началото на съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия, на което партията би трябвало да реши дали ще поддържа проектокабинет на " ИТН ", съобщи БГНЕС.

" За към месец управлението на партията извървя един дълъг път - от съществени рецензии към Има Такъв Народ до 90% съвпадане на стратегиите ", съобщи той.

Служебният правосъден министър Янаки Стоилов разяснява, че изискването им за поддръжка на държавно управление в този парламент е подписване на съглашение с ясни и съответни задължения в избран период.

" Програмата им би трябвало да бъде конкретизирано, да залегне в публично съглашение, не просто с изказвания ", добави той.

Председателят на градската организация на Българска социалистическа партия в София Калоян Паргов също сподели, че се интересува от това каква е цената за бъдещата поддръжка на проектокабинет на Има Такъв Народ.

" Първото нещо, което би трябвало да чуем през днешния ден е разбор на осъществявания мандат за диалози, който дадохме на ПГ на предишния Народно събрание.

Това, което чухме от медиите не е задоволително ", съобщи той и добави, че другият значим миг е да се разбере дали ще има публично съглашение, на което ще стъпва поддръжката ни.

" Да забележим дали има червени линии - за мажоритарния избор, АЕЦ " Белене ", които ние ще сложим и които няма да се повдигат ", разяснява Паргов и посочи, че би трябвало да се схванат дали тези позиции на партията ще бъдат поставяни на този стадий или не.

Той сподели още, че нови предварителни избори няма да са в интерес на Българска социалистическа партия, само че акцентира, че е доста значима цената на поддръжката на държавното управление, излъчено от Има Такъв Народ.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР