Сега вече знам, че има лоши хора. Но това изобщо

...
Сега вече знам, че има лоши хора. Но това изобщо
Коментари Харесай

Скъпи мой, но вече бивш: „Благодаря ти, че ми помогна да разбера, че заслужавам най-доброто“!

 Сега към този момент знам, че има неприятни хора. Но това въобще не значи, че  не мога да ги залича от живота си.

Познато ли ви е чувството, което поражда, когато всички, които познавате, към този момент са фамилни или във връзка? Когато седите размазани, и си казвате: „ Ок, всичко, което реализирах тази година, бе две седмици тренировки във фитнес залата, от което също се отхвърлих. “

Такава обстановка наподобява тъжна и безнадеждна на пръв взор, само че в действителност краткотрайната липса на връзки ви дава независимост. Този тип независимост, която е просто невъзможна, когато сте свързани с някой с усеща или брак. И това схващане постоянно идва, откакто най-сетне се освободите от токсична и разрушителна връзка. Само тогава е допустимо да разберете какъв брой дълго сте страдали и какъв брой отвратително е било това.

Когато се спасявате от непрекъснат надзор и принуждение, настава времето да извършите това, което би трябвало да извършите от дълго време – да се  съедините още веднъж с същинския си Аз.

Вместо да се притеснявате, че сте останали сами и че всички към вас са се оженили, омъжили и се срещат с нови хора, насладете се на момента. Защото вие сте се отървали от персона, която безусловно ви е смазвала.

Освободете се болката, мизерията. Да, това се случи на вас – връзка с неподобаващ човек, който разруши сърцето ви. И още ви боли. Но не сте нито първата, не сте и последната. Всеки ден хиляди хора минават през това.

Затова оставете предишното. Време е да започнете да изграждате живота си безусловно от нулата. И това е допустимо. Ще се възродите от пепелта, като птицата Феникс. Ще бъде мъчно и на моменти доста некомфортно. Но доста скоро ще желаете да … благодарите на индивида, който ви е аргументи толкоз доста болки. Не се изненадвайте, тъкмо по този начин е. Този, с който сте си мислили да проведете целия си живот, а получихте нож в сърцето си, в действителност ви е оказал помощ да се научите да разбирате по-добре хората, а и себе си.

Благодарение на някогашния си, в този момент сте на верния път. Знаете какво желаете и накъде отивате.

Намерихте храброст в себе си да скъсате с връзки, които бяха изпълнени не с топлота и обич, а с безконечна драма и прочувствени контузии. След всичко претърпяно се нуждаете от излекуване, а за това би трябвало време. Ето за какво не трябва да се притеснявате, че сте сами през днешния ден. Напротив, бъдете признателни на ориста за това, че ви дава опция да се „ презаредите “ и да осъзнаете от кого се нуждаете и защо сте почтени.

Именно в този момент, когато сте сами, се появи чудесна опция да се наслаждавате на дребните наслади, които ни дава животът. Можете да отделите време за себе си. Или по-скоро да изградите хармонични връзки със себе си. В последна сметка това е първото и належащо изискване за излекуване от прочувствени контузии.

Защото до момента в който били сте в изтощителна връзка, евентуално сте били не запомнили какво е това – да почитате себе си и да се грижите за себе си. Дойде време малко по малко да се учите на това още веднъж и да си изградите нов живот. Сега никой не ви унижава, не скапва съзнателно вашето самочувствие и не ви унищожава душевен. Така че в този момент няма спънки – продължете!

Сега можете да го кажете: „ Благодаря “ – на някогашния.

Защото той ви оказа помощ най-сетне да видите гората зад дърветата. Погледнете по-дълбоко в себе си и осъзнайте какво ви е липсвало през цялото това време. Въпреки че точно тези хора ви обиждаха и унижаваха, само че в това време ви научиха на най-ценния житейски урок.

Сега в никакъв случай няма да разрешите на никого да се отнася по този начин с вас. Въпреки обстоятелството, че те ви принудиха да преминете през пъкъла, вие станахте по-силни. Сега имате задоволително сили, с цел да се предпазите от такива хора и връзки.

Благодарение на някогашния си. В последна сметка те ви направиха това, което сте през днешния ден. Нещо повече – отблъсквайки ви, те предотвратиха най-голямата неточност, която можете да извършите в живота. Сега даже не ви хрумва да свързвате живота си с човек, който не ви цени и ви кара да се чувствате безполезни и ненужни никому.

„ Скъпи някогашен,

Благодаря ти, че направи живота ми трагичен.

Така ти ми оказа помощ да схвана, че заслужавам най-хубавото. Това осъзнаване пристигна след всички издевателства и унижения. Повече такова нещо в никакъв случай няма да ми се случи. Благодарение на теб към този момент мога да разграничавам подправените хора от същинските.

Именно ти отвори очите ми за това, че заслужавам да ме обичат. Знам го – в този момент сигурно го знам. Като и това, че никой в никакъв случай няма да се отнася с мен по този начин, както ти.

Благодаря, че ми отвори очите. Сега знам какво заслужавам и какво желая от една връзка.

Сега знам, че има неприятни хора. Но това въобще не значи, че те не могат да бъдат заличени от живота ми.

И най-важното,

Благодаря ти, че ме отблъсна и ми уточни верния път – пътя към моя същински Аз.

Сега в никакъв случай няма да се откъсна от него поради някой различен човек. Дори и да срещна още веднъж такива хора. Наистина, с помощта на теб – имам сили и убеденост. Знам своята цена и знам, че заслужавам най-хубавото. “

източник esotericblog

 

Защо вещиците толкоз ненавиждат да се омъжват…

 

– Омъжи се за мен! – буен, хубав, влюбен, богат, добре, е, не е граф, само че не е и селяндур. -Не желая да се омъжвам…, отвърна тя неенергично. – Омъжи…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР