Сега в специално интервю Дара отново говори за бившата си

...
Сега в специално интервю Дара отново говори за бившата си
Коментари Харесай

Дара Разкри Най-Голямата Тайна На Папи Ханс!

Сега в особено изявление Дара още веднъж приказва за някогашната си обич и разкри най-хубавите черти от характера на Константин. „ Най-отличителното в Константин са творчеството му, това, че е прецизен в връзките си с хората, пъклен отзивчив и не на последно място – доста занимателен “, споделя певицата за life.dir.bg.

Дара споделя също, че съгласно нея, Папи ще издържи на напрежението в Къщата. Тя разкри и какво би трябвало да направи Константин, с цел да завоюва формата. „ Да считам, че ще издържи. Трябва да бъде себе си и да не се поддава на провокации “, споделя певицата.

Но има и нещо, от което Дара се тормози. „ Единственото, което ме тормози, е да не го изкарат подобен, какъвто не е “, споделя тя.

Бившата на Папи споделя и за какво тя самата не е в къщата на „ ВИП Брадър “. „ Имам доста задължения. Готвя три нови плана и съм се съсредоточила върху кариерата си “, споделя Дара.

Певицата добавя, че мечтае за „ международна сцена “, а първото нещо, което ще направи, когато излезе на такава сцена е да благодари на всички за поддръжката, както и турне из целия свят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР