Сега тв водещата и певица е на гмуркане в Катар.

...
Сега тв водещата и певица е на гмуркане в Катар.
Коментари Харесай

Тайната любов на Алекс Раева живее в чужбина

Сега тв водещата и певица е на гмуркане в Катар. Както е известно, тя е почитателка на дайвинга и не пропуща да покаже фрагменти от изумителния подводен свят в профила си в Инстаграм. Тя е там дружно с колежката си Мария Игнатова, а по-късно я чака още едно странствуване с новия й другар, който пази в цялостна загадка, писа „ Галерия “.
По време на едно от пътуванията си до Малдивите предходната година Алекс го сподели като контур в далечината, а към фрагментите постоянно се появяваше хаштаг #love. Алекс и новото й гадже се познават от дълго време, само че са дружно от към две години.

Крия новия мъж до мен, тъй като той не желае да разгадавам името му. Има правото на избор и аз се преценявам с него “, споделя Раева, която е уверена, че показността усложнява всяка връзка.

Приятелят на Алекс живее и работи в чужбина и двамата се виждат рядко – няколко пъти в месеца. В началото им било мъчно да свикнат с дистанцията. Научили се обаче да правят оценка хубавите моменти и да свързват всяко виждане с страстите от мястото, където са се срещнали.

Двамата се познават въпреки всичко в България, а връзката им се случила след доста писане и говорене. Гаджето й е с година по-голям от нея и по личните й думи имал забележителна кариера зад граница. Въпреки мощната страст, Алекс не обмисля да зареже своята работа и да замине при приятеля си в чужбина. Иначе тематиката за деца не й е непозната. Тя желае да стане майка още когато е била с Дончо, само че не съумява да забременее. В момента не си прави проекти в тази тенденция, защото има вяра, че всичко се случва в подобаващия миг.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР