Сега:Цветанов: Ще подкрепим оставките, но не се знае колко и

...
Сега:Цветанов: Ще подкрепим оставките, но не се знае колко и
Коментари Харесай

Преглед на печата

" Сега ":

Цветанов: Ще подкрепим оставките, само че не се знае какъв брой и кои

" От парламентарната група на ГЕРБ ще подкрепим импортираните в Народното събрание министерски оставки. Колко ще бъдат те и кои ще бъдат те, ще бъде решено на съдружния съвет ", съобщи пред публицисти Цветан Цветанов, представен от Би Ти Ви.

Той е безапелационен, че държавното управление остава устойчиво.

Цветанов сподели, че страната има висок стопански напредък и 2,5 милиарда лева повече доходи в републиканския бюджет.

" Ако се резервира наклонността за добра събираемост на приходите, чакам бюджетът да доближи 120 милиарда лева, което ще даде опция още веднъж да увеличим минималното работно заплащане и да запълним други дефицитни браншове ", разяснява още Цветанов.

Инцидент.

" 24 часа ":

74-годишна оцеля след рухване от балкона

Чакат резултатите от няколко експертизи,за да стане ясно по какъв начин се е срутил парапетът на панелен блок в Силистра

Животът на 74-годишната Димитричка Сапунджиева, която падна от балкона си на четвъртия етаж на блок в Силистра, към този момент е вън от заплаха, оповестиха от болничното заведение. Очакват се резултати от експертизите за определяне на точната причина за сриването на парапета, оповестиха от прокуратурата.

Това не е първият сходен случай в този блок на ул. " Сан Стефано ". Два балкона са паднали преди няколко месеца, за благополучие, не е имало жертви. Още напролет от общината са предложили на притежателите да се свържат с проектант-конструктори или строителна компания и да укрепят терасите си и някои от притежателите са подхванали ограничения.

При първичния оглед на оперативно-следствената група е било открито, че самата структура на падналия парапет е била мощно корозирала. Именно по тези аргументи се е правил и ремонт в прилежащия апартамент. Пострадалата също е имала желание да в профил повредите.

Резултати.

" 24 часа ":

Шофьорът, врязал се в търговски център - с 2,9 промила алкохол

Първата проба на водача, врязал се с колата си в търговски център в столичния квартал " Овча купел ", е посочила над 2,9 промила алкохол, предава Българска национална телевизия.

Пострадалите при случая са общо 5-ма - две дами, 8-годишно дете и мъж. Шофьорът е настанен във ВМА, а останалите в " Пирогов ". От " Пирогов " оповестяват, че се правят прегледи на потърпевшите и все още няма заплаха за живота им.

Сигнал за пътното произшествие е получен малко след 14 часа. По първични данни лек автомобил " Ситроен " се е врязал във витрина на търговски обект на столичните булеварди " Монтевидео " и " Президент Линкълн ".

Връщайки обратно, той е блъснал с колата си различен автомобил и бус и е спрял в стена.

Иванчева.

" Монитор ":

Експертиза: Иванчева е психологично здрава, само че в меланхолия

Не тежко психическо заболяване, а нормално депресивно разстройство мъчи някогашната кметица на " Младост " Десислава Иванчева. Това сподели изслушаната и призната в петък от Специализирания углавен съд съдено-психиатрична и психична експертиза, част от поисканата от подсъдимата за рушвет в изключително огромни размери тройна съдебномедицинска експертиза.

На база на нейните изводи Специализираният углавен съд би трябвало да се произнесе дали да освободи някогашната кметица на " Младост " от ареста против по-лека мярка за неотклонение. Това обаче ще се случи едвам откакто е готово заключението и на ендокринолог по отношение на общото здравословното положение на подсъдимата.

По думите на психиатрите, които показаха експертизата си в днешното правосъдно съвещание, разстройството на някогашната кметица на " Младост " давало своите проявления по няколко пъти дневно и продължавало от 20 минути до 1 час.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР