Сега ти е времето – това е мотото на всеки

...
Сега ти е времето – това е мотото на всеки
Коментари Харесай

Бъдещето е най-добрата цел – инвестирай в него

Сега ти е времето – това е мотото на всеки младеж, мечтаещ да се отдаде на изкушенията, които светът предлага. Сега ти е времето да пътуваш, да научиш нов език, да опиташ ново занимание, да отидеш на концерт на обичана група, да направиш специализация в чужбина... фантазиите са доста и всичките са страхотни, само че от време на време единственото, което ни дели от реализирането им, са парите. Даже няма да е пресилено, в случай че кажем, че съвсем постоянно финансите са единствената спирачка и доста проекти са се провалили точно поради неналичието на средства.

Да си млад обаче има едно огромно преимущество - имаш задоволително време, с цел да наваксаш с реализирането на фантазиите си, тъй че може да започнеш от по-реалистичните, а с годините да градираш към огромните. Освен това е и по-лесно да намериш поддръжка за по-малките фантазии - това пътешестване до Лондон или за първата вноска за независимата ти квартира, или за каквото друго бленуваш по през целия ден (а от време на време и нощ!).

Достатъчно е да вземем за пример да се обърнеш към сътрудник като Money + и да се поинтересуваш кой е най-подходящият заем за теб. Може би е, основан тъкмо за най-младите, които желаят да стартират живота си като независими хора. Ако си на възраст сред 18 и 21 години и имаш работещ родственик или другар, който е склонен да е твой съдлъжник, можеш да се възползваш от заем на стойност сред 600 и 3000 лв. с интервал на погасяване от 4 месеца до 3 години.

Предостатъчно, с цел да си стъпиш на краката и да започнеш на правиш самостоятели житейски избори. Не се притеснявай за изискванията – те са повече от съответни: закрепен лихвен %, без такси по разпределяне на заема, погасяване на месечни вноски, без спомагателни условия и гратисен интервал до 3 месеца, по договаряне. Необходимите документи са искане за заем и копия от персоналната карта на претендента и съдлъжника – а останалото е въпрос на малко време, в което можеш да направиш прецизен план защо ще използваш парите.

 Money+ Student, Money + Go NetInfo Company

Понякога обаче потребността от спомагателни средства идва откакто към този момент си почнал независимия си живот – към този момент си студент, може би даже в различен град, а около това идва и нова квартира, разноски за храна и превоз, персонален живот... става известно, че трябват повече пари от плануваното. е за тези малко тежки моменти от живота на съвсем всеки студент – моментът, в който би трябвало да се заплати нова семестриална такса, да се купи нов учебник, нов курс или бригада в чужбина.

Няма потребност да се отказваш от фантазиите си - вместо това планирай реалистично и потърси поддръжка с заем, който може да обезпечи желанието ти. Условията са претендентът да е на възраст сред 18 и 21 години, а сумата на заема е от 600 до 3000 лв.. И още веднъж той идва с закрепен лихвен %, погасяване от 4 месеца до 3 години, без спомагателни условия и гратисен интервал до 3 месеца, по договаряне. Удостоверяването на това, че претендентът е студент, става с копие на студентска брошура, а за приемането на заема ви би трябвало и един работещ съдлъжник.

 Money+ Youth NetInfo Company

Не всички приключили учебно заведение обаче незабавно стават студенти – доста младежи избират първо да си намерят работа и в действителност да станат самостоятелни оптимално бързо. Подобна упоритост е похвална и би трябвало да бъде поощрявана, по тази причина и заемът.

е ориентиран към тези от младите, които търсят първото си работно място и имат потребност от дребна поддръжка, до момента в който си стъпят на краката. Може да инвестирате в подобаващи облекла за явяване на изявленията за работа, или просто да имате някакви средства встрани до първа заплата, до момента в който започнете регулярно да цялостните сметка си с твърда месечна сума – каквато и да е потребността ви, този заем е за вас, в случай че сте на възраст от 18 до 21 години и имате работещ родственик или другар, който е склонен да е ваш съдлъжник.

Може да му обясните, че изискванията са изцяло допустими – сумата на заема може да е сред 600 и 1500 лв., а погасяването – сред 4 и 18 месеца. Без такси по разпределяне на заема, без спомагателни условия и с гратисен интервал до 3 месеца, по договаряне.

И изобщо – да си млад в днешно време е толкоз вълнуващо. Безброй благоприятни условия, отворен свят и хора, които могат да ти оказват помощ да постигнеш всичко, за което мечтаеш. Затова не се спирай, а планирай реалистично и давай самоуверено напред - вложения постоянно ще се намерят, когато бъдещето е твоята цел.

Повече за Money+ можете да прочетете на.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР