Сега тези, които искат вот на недоверие, да си спомнят

...
Сега тези, които искат вот на недоверие, да си спомнят
Коментари Харесай

Борисов: Дойде ли БСП на власт, всички еврофондове спират

Сега тези, които желаят избор на съмнение, да си спомнят бежанските протести в Харманли, Овча купел и на всички места.  Дойде ли Българска социалистическа партия на власт, всички еврофондове стопират, всякога.  А сега България и Гърция имат повече пари от предходния програмен интервал.
 Българска социалистическа партия внесоха настояването си депутатите да нямат почивка, ГЕРБ ги упрекнаха в популизъм  Официално: Дебатите по вота на съмнение ще са във вторник
Това заяви министър председателят Бойко Борисов при откриването на Пловдивския стопански конгрес.

Кредитните организации дават извънредно добра вероятност на България. Плоският налог е 10%, Данък добавена стойност е 20%, което е идеално за вложителите. Това ще продължи, до момента в който управляваме. Безработицата в страната е под 6%, сподели Борисов.

С кое сме нездравословни? Че докарахме повече пари от Европа, че сме отсекли мигрантската вълна единствени в Европа? - попита министър-председателят.

Той е безапелационен, че стопираме на 100 % мигрантите към Европейския съюз, като се изключи тези, които бягат от войната. Останалите се връщат в своите страни, да работят за възобновяване им, добави министър председателят.

Държавите на предната линия като България, Гърция, Италия, Испания би трябвало да се поддържат, да се обезпечат външните граници на Европейски Съюз и тогава да се мисли какво ще се прави с тези, които към този момент са в Европа, разяснява Борисов.

На Балканите се случват неща, разнообразни от остарялото изказване, че са барутен погреб. България и Македония демонстрираха воля, Гърция и Македония демонстрираха воля, Хашим Тачи и Александър Вучич си стиснаха ръцете, сподели Борисов.

Според него нещата се случват с помощта на напъните, които се поставят от всички страни.

Пловдивският стопански конгрес се организира през днешния ден и на следващия ден в града и се провежда от Делфийския стопански конгрес - Атина и от Центъра за демократични тактики - София. Форумът преглежда провокациите пред България, района и Европа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР