Сега става въпрос за 85 млн. лв. сделка на община

...
Сега става въпрос за 85 млн. лв. сделка на община
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Досега не съм виждал такъв политическа чадър - във Варна се случват фантастични нарушения

" Сега става въпрос за 85 млн. лева договорка на община Варна за покупката на 60 рейса. Има много въпросителни към тази договорка ".

Това съобщи Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия пред " ЕвроДикоФ ", по случая с влизането на КПКОНПИ в община Варна.

" Това е неуместна обстановка, тъй като градският превоз във Варна стигна до съвсем 14 милиона лв. отговорности, макар че трябваше да е в положително финансово състояние. Практически той е във банкрут ", добави той.

" Направи се ремонт за 30 млн., само че сред крайните квартали на Варна няма бус лента, рампи за инвалиди също липсват. Аз подобен политически чадър не съм виждал ", съобщи Гуцанов.

" Публична загадка е какво се случва и е време способените органи да си свършат работата ", безапелационен беше членът на Българска социалистическа партия.

" Стигна се до там градският превоз да желае позволение, с цел да изтегли заем, с който да покрие свои отговорности. Само към Национална агенция за приходите бяха към 3 млн. лева ", добави той.

" 435 млн. лева за удълбочаване в региона на Варненското пристанище. В момента дълбочината на канала е 12 метра, а би трябвало да стане 14,5 метра, с цел да могат да влизат по-големи кораби. В един миг обаче се стига до Аспаруховия мост, чиято най-ниска точка е на 13,20 см. Как ще го изкопаеш до 14,5 м.? Как е изработен този план и за какво никой не е заложил пари за укрепването на моста? ", съобщи той по тематиката с разширението на пристанище " Варна ".

" Става въпрос за фантастични нарушавания ", безапелационен беше Гуцанов.

Гуцанов изрече удовлетворението си от водените диалози за съдружно съглашение, от които той е част като специалист от стана на Българска социалистическа партия. Той беше безапелационен, че не са предлагани и обсъждани съответни имена за министри.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР