Сега ще ви насочим към едно доста непопулярно у нас

...
Сега ще ви насочим към едно доста непопулярно у нас
Коментари Харесай

Opel с разход под 5 на 100 за под 5000 лв.

Сега ще ви насочим към едно много непопулярно у нас возило. Въпреки че марката Opel е една от най-масовите на вторичния пазар в БГ, моделът Agila е едва прочут. Той се предлага от компанията в две поколения, като екземпляри от първата могат да се намерят за много под 5 000 лева

Втората генерация обаче е по-скъпа, само че и транспортните средства са много по-нови. Конкретно желаеме да подчертаваме върху дизеловата версия 1.3 CDTi. Автомобилите Opel Agila, оборудвани с тези елементи са извънредно икономични. "Първо ха-ха, след това аха ". Това беше рекламния слоган на Opel Agila, когато за първи път се появи като нова на българския пазар.



Причината беше в сходната му на тухла четворка форма, само че истината е, че това е интелигентно изчислен автомобил, който е по-голям от вътрешната страна, в сравнение с извън. Комбиниран с 1300 кубиков турбо дизел, получаваме дребна, икономична, само че пък просторна машина.

Може да не е кой знае какъв брой впечатляваща, само че Agila е наличен автомобил със относително ниски експлоатационни разноски и най-важното - по-различен е! Какви Opel Agila се оферират у нас, можете да видите в секцията за модела в най-големия уебсайт за коли у нас mobile.bg .


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР